​A világelit titkolja a minket körülvevő szabad energia létezését a saját érdekeik miatt!

2022. augusztus 6., szombat




Sokkoló állítás egy kormányszintű összeesküvésről, mely az egész világot energia-rabszolgaságban tartja…

Az irányítás, a hatalom és az elnéptelenítés pszichológiai, genetikai és spirituális háborúját éljük, amelyet az elit folytat az árnyékból az emberiség ellen.

Ehhez olyan eszközöket használnak, amelyek módosítják a DNS-t, mert tudják, hogy a DNS rendkívül értékes.

A DNS mély tudást és kapcsolatot kínál nekünk magával az univerzummal, és bizonyíték van arra, hogy amputálták a tizenkét DNS-szálat, amellyel eredetileg rendelkeztünk, és csak kettő maradt meg, ezért most félnek az emberek millióinak ébredésétől, akik felismerik mindazt, amit tettek velünk.

Ezért rejtették el szándékosan, és ezért nem kerül nyilvánosságra semmi, ami a csillagmezőből származik vagy földönkívüli eredetű, ahogyan a zéró ponti szabad energiára vonatkozóan sem.

A valóságban a végtelen szabad energia az üres tér része, ez egy kimeríthetetlen forrás, amely nagy előnyökkel járna számunkra.

A nullponti szabad energiát a nagy zseni, Nikola Tesla fedezte fel, és megöltek néhányat azon későbbi tudósok közül, akik kifejlesztették azt.

Ezt az energiát ismerték és használták különböző ősi kultúrák, mint például Egyiptomban, Indiában, ahol vannak olyan leletek, amelyek azt bizonyítják, hogy felsőbbrendű technológiájuk volt, amellyel nagyszerű műveket, templomokat, piramisokat építettek.

Arra is használták, hogy az egységes mezőben, kvantum- és fraktáluniverzumokban utazhassanak, ahol a szférák zenéje rezeg, és ahol a krononauták vagy csillagutazók a csillagkapuk segítségével a hipertérben mozognak.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 54965





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet