A világhatalmi elit felső 1%-a kirabolja az USA-t és a világ összes nagyhatalmát!

2021. március 1., hétfő




Az anyagi javak halmozása, és a végső befolyás szerzés már végstádiumba lépett?

Mindent kiszipolyoznak a hatalmasságok az Egyesült Államokból, Kínából, és sok más nagyhatalomból. Mindezt úgy, hogy ezeknek az államhatalmi szervei vagy nem veszik észre, vagy titokban asszisztálnak ehhez az egészhez.

A világhatalmi elit a Föld lakosságának alig 1%-át foglalja magába.

Ez egy olyan felső tízezer, mely a világhatalmi piramis legfelső csúcsát szimbolizálja.

Nem csak mérhetetlen anyagi befolyásuk van, de korlátlan hatalmuk is ezáltal. A világon MINDENRE befolyásuk van, függetlenül attól, hogy a világ és a bolygó mely pontjáról van szó.

Övék a világot behálózó bankok, a teljes pénzrendszer, ahol úgy nyitogatják a pénzcsapokat, ahogyan az nekik jól esik. Arról nem beszélve, hogy az oktatást is megvették, és átalakították.

A cél az, hogy az emberekből tudat alatt is rabszolgákat neveljenek.

Olyan szolgákat, akik nem kérdeznek, csak teljesítik a parancsot, amit kézhez kapnak. Elvégre ez lesz az általuk létrehozni kívánt egységes és Új világrend alapja.

Egyre inkább zajlik a mérhetetlen pénzek felhalmozása. A világ vagyonát a saját kezeikben kívánják centralizálni, hiszen ahol a pénz összpontosul, ott van a hatalom is.

A pénzek átcsoportosítása már évtizedek óta zajlik, és hamarosan befejeződhet. Ez lesz az Új világrend előtti protokoll egyik végső lépése.

Ezek után politikai nyomást fognak gyakorolni, hogy annak hatására lassan felállítsák a nemezetek felett álló tanácsot, mely majd idővel világkormánnyá növi ki magát.

Egy olyan hatalommá, mely senki és semmi felé nem tartozik különösebb elszámolással.

A világhatalmi törekvések egyik fő vezetője a Rothschild dinasztia, karöltve a többi bankárdinasztiával, mint például a Rockefellerek. A Goldman Sachs egyfajta fedőszervezetként működve pumpálja kifelé a pénzeket a világból.

Miközben a világunk és a benne élő nemzetek egyre adósodnak, úgy lesznek ezek a gazemberek egyre gazdagabbak.

Ugyanezek az emberek idézték elő a 2008-as világválságot, hogy destabilizálják a világgazdaságot. Egyese szerint az még csak a főpróba volt, és azt a bizonyos piros gombot az elkövetkező években nyomhatják meg...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 72921





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet