A világhatalmi elit lassan előkészíti a totális háborút: nemeztek és nagyhatalmak dőlnek majd romba!

2022. szeptember 5., hétfő




A Rothschild dinasztia és a Rockefeller klán végső hatalomra törésének főpróbája lehet a harmadik világháborút megelőző hidegháborús helyzet.

Óriási folyamatok zajlanak a háttérben, a Föld lakosságának tudta nélkül. Egy olyan nagy, empirikus birodalom van kiépülőben, ami mindent megváltoztathat.

Először is, az összes nemzetet és országot egyesíti, és az emberek egyetlen kormány színe előtt fognak felelni. Másodsorban ez egy totalitárius, a felső tízezer elitje által uralt kormányzat lesz.

Egy olyan centralizált erő fog mindent irányítani a bolygón, mely egy emberként fog tömegek sorsa felett rendelkezni.

A rendszert azonban ki kell építeni, ennek a tervezési foylamatnak zajlanak a munkálatai ár évszázadok óta.

Az Új Világrend hajnalán vagyunk. A Rockefellerek és Rothschildek elég pénzt harácsoltak össze, elég befolyást szereztek ahhoz, hogy az Agenda 21 protokollt élesítsék.

Az Agenda 21 protokoll célja éppen az, hogy a világ szegényeit és a nem kívánatos elemeket eltakarítsa a bolygóról. Ez történhet majd egy mesterségesen keltett világjárvány által, vagy egy harmadik világháború kirobbantásával.

A jelenlegi hidegháborúhoz hasonló feszültségek azt mutatják, hogy egy harmadik nagy háború küszöbén vagyunk, így sokkal nagyobb az esély egy mindent elsöprő fegyveres konfliktusra, melybe akarva, akaratlanul is minden nemzet bele fog folyni a világon.

Elég csak az elmúlt időszakban fennálló nagyon erős amerikai-orosz ellentéteket elnézve, az orosz diplomata kiutasítási hullámot, és Putyin drasztikus fegyverkezését.

A háttérhatalmi elit legfőbb célja az, hogy a világ nagyhatalmai végre egymásnak essenek.

Az első két világháború is a Rothschild kartell bűnrovásán van. Olyan borzalmas történelmileg is megbotránkoztató tetteket követtek el, melyek népirtással érnek fel.

Így szerezték a vagyonukat, a teljes befolyásukat, melyet most kamatoztatni kívánnak azzal, hogy az egységes új Világrendet kiemeljék, a nemeztek fölé, és szép lassan működésbe hozzák, hogy aztán mindenki behódoljon...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom rockefellerek rotschildek


Megtekintések száma: 30562





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet