A világhatalmi elit már az ismert civilizáció halálát követő világra készül!

2021. október 7., csütörtök
Hatalmi átrendeződések, titkos szövetségek, és sebtében épülő szuperbunkerek... A szupergazdag oligarcha réteg evakuálása zajlik a társadalomból...

A szupergazdag réteg mára már alig, vagy egyáltalán nem érintkezik azzal a társadalmi réteggel, melyből annak idején, évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt kivált.

Ez nem véletlen.

A fejlett nyugat modern életvitelű társadalma ugyanis haldoklik. Eme haldokló, egyre inkább terméketlen társadalomra pedig úgy tekintenek, mint a pestisre, mellyel érintkezni bűn, és üldözendő.

A nyugat mindén ideológiáját veszni hagyják, sőt, segítenek felégetni a nyugat elleni keletről érkező hadjárat keretében.

A szupergazdag oligarcha réteg már rég tudott arról, hogy a keleti veszedelem az egész bolygót be fogja kebelezni, és hogy a nyugati civilizáció ebbe fog belebukni.

Ezért is függetlenítette magát a társadalomtól világszerte, és ezért kezdtek el mérhetetlen vagyonokat felhalmozni. Mára ott tartunk, hogy a világ vagyonának 95%-a az ő kezükben van.

Világhatalmi uralkodásra rendezkedtek be.

Tudják, hogy az egykor fejlett, virágzó nyugat romjain majd muszlim és keletről érkező csőcselék fog rágódni, akik jók lesznek arra, hogy rabszolgaként, a szabadság és a viszonylagos jólét illúziójába ringathatók legyenek, hogy az ÚJ világrend hatalmi érdekeit és a felső tízezer kényelmét szolgálják majd ebben az új világban.

Sokak szerint a globalizmus már eleve egy börtön volt a nemzetek számára. egy határtalan börtön, a maga módján, vagy egy óriási sírgödör, melynek nem lehetett látni a széleit, így mindenki azt gondolta, hogy a paradicsomban van.

De lassan üt a nyugati civilizáció utolsó órája.

Erről tudván a világhatalmi elit nagyléptékben vásárol fel földeket, hatalmas óvóhelyeket húznak fel ezeken a vidékeken, ahol akár egy atomkatasztrófát is át lehet majd vészelni.

Mindemellett gőzerővel zajlik az első űrnemzet kivitelezése, hogy a világ krémjét alkotó társaságokat és hatalmasságokat ki lehessen telepíteni az űrbe, ahol gyakorlatilag megtámadhatatlanokká válnak, egyfajta Istenekké.

Ez lesz az emberiség sorstragédiája, amikor ember-ember ellen fordul, és néhány milliárd rabszolga fog egy maroknyi kiskirályt szolgálni…

OSZD MEG másokkal is! 

összeesküvés új világrend háttérhatalom globális világelit szupergazdagok


Megtekintések száma: 45193

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet