A világhatalmi elit már készül a Nibiruval való ütközésre?

2017. május 7., vasárnap
Tényleg közel a kataklizma, vagy csak becsapnak minket?

Soha ilyen közel nem volt még annak a veszélye, hogy a Nibiruval ütközzünk. A téma terítéken van már egy jó ideje, de rendre elvész a média információi között, holott minden évben egyre inkább előkerülnek olyan árulkodó jelek és információk, melyek alátámasztják azt, hogy valami közeleg.

Gondoljunk csak bele: a Nibiru eljövetelét a maják, és más sokezer éves civilizációk előre látták.

És miért kellene több ezer évvel ezeőtti próféciáknak hinnünk?

Mert olyan bődületesen pontos csillagászati tudással rendelkeztek, mint napjaink tudósai, csak ők mindenféle modern eszköz, és megfelelő szakmai ismeretek hiányában.

Felvetődik a kérdés tehát, hogy vajon honnan tudhattak erről, és ki figyelmeztette őket, hogy véssék kőbe, és egyéb alkotásokba ezt a figyelmeztető információt a világ végének eljöveteléről...

Sokak szerint egyértelműen az ősi idegenek figyelmeztették őseinket, hogy megakadályozhassuk majd a modern ember kipusztulását.

Egyes információk azt sugallják, hogy az elmúlt évek, évtizedek sűrűsödő meteorzáporai nem lehetnek a véletlen műve, és valójában egy olyan aszteroida felhőbe léptünk be, ahol jóval sűrűbben fordulnak elő gyilkos sziklák.

Ezek között a sziklák között pedig ott rejtőzhet maga a Nibiru, Marduk csillaga, ami vörösen izzik, és többszörös mérete van, mint magának a Földnek.

A Nibiruról szóló próféciák szerint a Földi élet a Nibiruval való ütközés során fog véget érni, így az emberek kora is.

Más elméletek szerint a Nibiru csak meg fogja közelíteni a Földet, de ez hatalmas gravitációs vonzása miatt azt fogja jelenteni, hogy a Földön végzetes lemez tektonikai mozgások fognak végbemenni, és a légkörünk egy részét is elszívja, amikor elhalad majd mellettünk.

Egy megint másik elképzelés szerint A Nibiru őshonos földönkívüli népe fog visszatérni, amikor a bolygó a közelünkben lesz, hogy újra elfoglalják a Földünket.

Az amerikai, meteorokkal foglalkozó hivatal jelentése szerint 2016 elejétől drasztikusan megnőtt a meteorok és tűzgömbök észlelése a Föld légterében. A növekedés nagyon nagymértékű, de már 2013 óra jelen van. Ettől a ponttól kezdve kezdtek egyre többen égi jelenségeket látni.

Állítólag a kormányok már tudnak valamiről, amit nem mondanak el, és a lehető legnagyobb titokban tartják, amíg csak lehet.

Más esetben egy ilyet azonnal felkapott volna a média, azonban egyelőre még csak elvétve hallani a közelgő veszélyről, és a különös észlelés szám emelkedésről.

Titkos jelentések szerint a világ főbb szuperhatalmai már évek óta gőzerővel szuperbunkereket, földalatti, több ezer ember befogadására képes óvóhelyeket létesítettek.

A világ elitje tehát már készülődik, és talán esze ágában sem lesz figyelmeztetni az emberiség többségét, csak ha már túl késő lesz bármin változtatni, vagy bárhová menekülni...

Ugyanakkor sok szkeptikus nem hisz a dologban, szerintük ez az egész Nibiru ügy egy felesleges pánikkeltés, és a rendelkezésre álló bizonyítékok is többnyire ferdítések, és koholmányok.

Anélkül, hogy bárki mellé állnánk, akárhogy is van, a világ hadseregei valóban építkeznek, méghozzá a Föld alá, bármi is lehet ennek az oka.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés világvége eltitkolt tények globális kataklizma nibiru


Megtekintések száma: 29486

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet