A világhatalmi elit végső célja az Új világrend megszületésével

2017. március 4., szombat
A hamarosan a legnagyobb titokban megvalósuló új világrend totalitárius, megfigyelésre, és az egyén eltörlésére irányuló világállamának fő céljait még mindig sok rejtély övezi. Pedig az idő vészesen közeleg.

Az Új világrendről, és az illuminátus háttérhatalmakról szóló különféle összeesküvés elméletek szerint már nincs túl sok hátra abból a világból, amit ismerünk.

Hamarosan egy sokkal másabb, sokkal komorabb világ rabjai lehetünk, ahol nincs többé egyén, mert eltörlik, és az ember is csak egy átlagos, futószalagon „gyártott” tömegcikk lesz.

A család eltörlése

A családmodell eltörlése már évtizedek óta zajlik. Egyes államokba immáron sikerrel, más államokban kevésbé. Arról van szó, hogyha az emberek közötti legfőbb kapcsot sikerül eltörölni, meglazítani, akkor a háttérhatalom emberei onnantól kezdve bármit megtehetnek velünk.

Japánban és Kínában a születésszabályozás álcája mögé bujtatva – ahol gyakorlatilag kapóra jött az, hogy ennyire megszaporodott a népesség – egy olyan társadalmi berendezkedést segítettek elő, ahol nem a család a legfőbb.

Az emberek már egy gyereket, vagy annyit sem vállalnak. Magyarországon szerencsére ezekből a folyamatokból egyelőre nem lehet komolyabban semmit érezni, de ami késik, nem múlik.

A tudatosság eltörlése

A világhatalom számára nagyon fontos lépés lesz majd a tudatosság teljes eltörlése. Ez azt jelenti, hogy idővel el akarják érni, hogy az emberek ne gondolkodjanak, ne nézzenek semminek utána.

Ha az emberek elfogadják, amit eléjük tárnak, és nem kérdőjeleznek már meg semmit, mert feltétel nélkül hisznek a rendszerben, és a tudatosság csírái is el lettek tűntetve belőlük, akkor létrejön a tudat nélküli zombi társadalom.

Szinte minden reklámmal tudat alatt azt próbálják belénk kódolni, hogy ne gondolkodjunk, és ne legyen semmi esetre sem válogatósak. Elvégre szükségünk van az adott termékre, hisz az által nyerünk egyfajta megváltást.

Hamis információk általi agymosás

A tudatosság kiölése utáni következő fontos lépés az lesz, hogy az emberek agyában hamis információkat fognak elültetni. Mindenféle információt a családról, az emberekről, és arról, hogy mennyire jó is egy nagy közös egész részeként dolgozni.

Gyakorlatilag robotokat nevelnek majd belőlünk, akik a parancsot várják, és mindenekfelett állónak gondolják, kötelezően teljesítendőnek. Ha a tömeg tudatlanságban él, akkor hatalma van felette annak, aki tudja az igazságot. Ez az Új világrend egyik legfőbb elve.

Totális kontroll

A nap 24 órája alatt mindenkit és mindenhol megfigyelnek. Tudni fogják, hol dolgozunk, kik a barátaink, mit csinálunk szabadidőnkben, vagy – a reklámok által – hogy mik a legfőbb vágyaink. Uralkodnak felettünk, és totális kontroll alatt fogják tartani a modern bérrabszolgaként hömpölygő tömeget.

Nem lesz olyan pontja a Földnek, ahol a nagytestvérnek ne lenne majd szeme, és semmi sem maradhat többé majd titokban. Különféle lehallgató eszközök lesznek elrejtve az utcákon, de még az épületekben is. Bárki, aki rosszat mond a rendszerről, vagy ellenálló elemmé válik, azt kivonják a társadalomból, az egész egészséges működése érdekében.

Egységes világállam

Az egységes világállam születése lesz az utolsó, végső lépések egyike. Megszületik egy közös csoportosulás, politikai közösség, melynek egyetlen vezetője, és kormánya lesz: az új világkormány. Közös valutát fognak bevezetni, és eltörlik az országhatárokat.

A nemzetek szuverenitását erősen megnyirbálják majd, de ebből az államok semmit nem fognak észrevenni, sőt: önként és dalolva mondanak rá róla egy nagy, elpusztíthatatlan, és biztonságos közösség létrejöttéért.

Hogy ez mikor következik be, még nem tudni pontosan. De annyi bizonyos, hogy vészesen közeleg az idő, amikor az új világrend elkezd drasztikus módon terjeszkedni.

összeesküvés világvége eltitkolt tények új világrend globális kataklizma


Megtekintések száma: 29241

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet