A világon minden összefügg: egyetlen madzagra van felfűzve a média, a gyógyszeripar és minden intézmény!

2019. április 29., hétfő




A tömeg és az egyén legnagyobb szabású átverése zajlik! Ne csak nézz, hanem LÁSS is!

A világunkban mára már minden mindennel összefügg. Ezt még azok sem vitatják, akik alapvetően a globalizációt sem ismerik el.

Azt azonban kevesen tudják, vagy hajlandók elfogadni, hogy a világ folyamatai, és intézményrendszerei EGYETLEN madzagra vannak felfűzve.

Életünk egy hatalmas, jól megtervezett profi illúzióban zajlik.

Egy olyan "buborékban", melyet börtönszobaként emeltek az egyén köré. Valójában ugyan sem te, sem senki más nem szabad.

Ennek a rendszernek ugyanis mindannyian a rabjai vagyunk.

A média, a gyógyszeripar, vagy épp a fegyvergyártás mind ugyanazon a dróton van, melyet a "nagy ember" rángat. Az, akinek a kezében most minden összpontosul, és aki istennek képzeli magát, pedig bár mérhetetlen vagyona van, nem több, mint bárki közülünk.

A tömegek folyamatos agymosásnak vannak kitéve a médián keresztül, mely során egyfajta mélytudat-szennyezés zajlik. Ennek során különféle behatások, ingerek segítségével érik azt, hogy az ösztöneink és a vágyaink túlnőjenek a személyiségünkön és kíváncsiságunkon.

Így a tömeget egyre nagyobb mértékben képesek introvertált személyiséggé alakítana.

Napjaink modern embere már nem beszél a másikkal. Mindenki a tévéképernyő vagy a mobilja előtt gubbaszt, és az emberi kapcsolatok kora kihalóban van.

Az úgynevezett média korlátlan, meggondolatlan és felelőtlen fogyasztásra sarkall, és megbetegíti az embert. Aki pedig nem válik beteggé és önrombolóvá, azokkal ELHITETI, hogy betegek, és szükségük van a gyógyulásra.

A gyógyulás aztán különféle termékek vásárlásával egyfajta személyes megváltásként működik. Régen ezt bűnbocsánat cédulákkal érték el, ma pedig a modern média "feltalálta" a modern megváltást. Minden egyes termék egy személyes Jézus Krisztus, mely beváltja a vágyainkat, és egy rövid időre megváltja a bűneinket.

Ha pedig ez már nem segít, akkor gyógyszerek, különféle tudatmódosítók tömkelege az, ami az emberek rendelkezésére áll.

A pszichiátria ipara egyre több emberrel hiteti el, hogy nem teljes az élete, és úgy tömi őket gyógyszerrel, mintha kötelező lenne.

A kellően begyógyszerezett, beszedált tömeg számára pedig már el lehet adni a különféle álhírek garmadájával és fegyveres konfliktusokkal teli világot, miközben a tökéletes utópia illúzióját "vetítik" eléjük.

Ez egy olyan végtelen és halálos spirál, amelynek végén az ember egyénisége eltűnik, és csak az ösztönök és a tömegpszichózis marad hátra.

A kérdés csak az, hajlandók vagyunk-e észre venni, hogy mi is folyik valójában körülöttünk? Hajlandók vagyunk-e felébredni, és venni a bátorságot, hogy az illúzió papírmasé falai mögé nézzünk...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés élet és halál média illúzió háttérhatalom mátrix


Megtekintések száma: 116218





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet