A víz rejtett bölcsessége, ami ellentmond a fizika törvényeinek? Keleti kutatók megrázó bizonyítékai!

2019. július 12., péntek




Ez mindent megváltoztathat... 

A víz sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényeinek. Más anyagokkal ellentétben nem úgy viselkedik, ahogyan viselkednie kellene, például -75 fok helyett (ahol molekulasúlya miatt kellene) csak +100 fokon forr fel, és 0 fokon fagy meg, holott a periódusos rendszer szerint -120 foknál kellene.

A víz fagyáskor kitágul, és könnyebb lesz, ahelyett, hogy szabályosan összehúzódna, és nehezebbé válna. Mindezeket a szabálytalanságokat a tudomány máig nem tudta megmagyarázni. Ugyanakkor éppen ezek a szabálytalanságoknak köszönhető, hogy élet létezik a földön.

Mert ha a víz úgy viselkedne, ahogyan tisztán logikai szempontból viselkednie kellene, akkor földünk lakatlan, puszta sivatag volna, mindenféle szerves élet nélkül.

A tudósok felfedezték, hogy a víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, amelyekkel érintkezésbe kerül.

Nincs a világon két teljesen egyforma hópehely, mindegyik egyedi, egyéni, de mindenképpen szabályos hatszög alakú kristály.

Úgy néz ki, mintha valamennyi vízcsepp önálló individuum volna, egyfajta személyiség megváltozhatatlan karakterrel.

Még ha egy hópelyhet fel is olvasztjuk, majd újra megfagyasztunk, hajszálpontosan ugyanazt a mintát képezi mint korábban.

Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Emoto azonban új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét.

Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Eljárásának a segítségével az anyagi, és nem anyagi jelenségek – gondolatok, szavak, zene, globális események – vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető.”

Van-e a víznek üzenete? Az ima hatalma láthatóvá válik?
Tudományosan igazolható-e Masaru Emoto vízkristályokkal végzett kísérlete, amely szerint a negatív és a pozitív dolgokra máshogy fagy meg a víz?”

Masaru Emoto az ember mentális és emocionális állapota valamint a jégkristályok képződése között tételez föl szoros összefüggést, és azt állítja, az emberi gondolatok, a zene, de az írott szó is egyértelmű befolyást gyakorol a kristályképződésre.

Emoto következtetéseit sajátos kísérleti közegben készített fotókkal igyekszik alátámasztani; kiadványai révén világszerte nagy népszerűségre tett szert.

A jégkristályok a vízmolekulák alkotta kristályrácsok, amelyek a víz megfagyásakor képződnek, és szabad szemmel leggyakrabban hópelyhek formájában.

A szennyeződésmentes víz molekulái tipikusan hatszögletű (hexagonális) sík kristályokat vagy oszlopokat hoznak létre.

Emoto módszere és eredményei

Emoto kezdetben azt állította, hogy a jó minőségű vízben a jégkristályok szép és igen összetett rácsszerkezet szerint alakulnak ki, szemben a rossz minőségű vízzel, amelyben nehezebben alakul ki szabályos kristályszerkezet. Később a különböző gondolati vagy zenei hatásnak kitett vizet, vagy különböző folyók, tavak mintáit kezdte vizsgálni.

Emoto meglepő összefüggéseket vélt felfedezni a víz közelében, annak lefagyasztását megelőzően lejátszott zene és a megfagyott vízkristályok minősége és szépsége között.

Például Beethoven ötödik szimfóniájának lejátszásakor a desztillált vizet tartalmazó minta mikroszkópos képén jól ábrázolódik a hexagonális szerkezet, míg a heavy metal zene esetében szabálytalan (koncentrikusan szerveződő) struktúra látható.

A VÍZ – mint intelligens élőlény…

Biztosan sokat hallottál, olvastál arról, hogy a vízkristályok megváltoztatják alakjukat a különböző gondolatok, szavak, hangok, zenék, érzelmek hatására…

Bizonyára sok képet is láttál olyan vízkristályokról, melyek különböző formát vettek fel különböző gondolatok, hangok, érzelmek közelében…

A víz érzékeli és rögzíti a környezetében történteket…

A víz “hallja” + “látja” + “érzi” és “megjegyzi” + “tárolja” a közelében elhangzó szavak, mondatok jelentését; a közelében megjelenő képek hangulatát, üzenetét; az elhangzó zene ritmusát, hangulatát, jelentését; a közelében megjelenő gondolatokat és érzéseket.

Dr. Masauru Emoto az alternatív gyógytudományok japán doktora “láthatóvá tette a láthatatlant” – olyan elgondolkodtató tanulmányt mutatott be, aminek folytán lefotózta a vízkristályokat különböző körülmények között.

Dr. Emoto kísérleti eredményeit ma bárki megnézheti (könyvekben, filmen, interneten), bárki tanulmányozhatja a vízkristályok fotóját – ami megmutatja, hogyan reagál és mit rögzít a víz a “szeretet”, a “hála” gondolataira – és mit a “hülye vagy”, vagy a “gyűlöllek” gondolat (illetve sok más üzenet) hatására.

A kísérleti eredményeket megvizsgálva látható, hogy az emberek számára SZÉP, JÓ, KELLEMES, ELŐNYÖS gondolatok, szavak, képek, érzelmek… hatására rendezett, harmonikus (=EGÉSZet, EGYséget, szépséget tükröző) alakzatba rendeződnek a víz kristályai…

…míg a gonosz, rossz, félelmetes gondolat; bántó, zajos, kellemetlen zene és ilyen érzés hatására csúnya, homályos, zavaros alakzatot vesznek fel.

Forrás: fenysziv.webdone.hu

tudomány egészség életmód víz


Megtekintések száma: 71024





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet