A volt kanadai védelmi miniszter szerint a világot az illuminátusok titkos szervezete irányítja!

2018. február 14., szerda




Paul Hellyer szerint a háttérhatalmi játszmák már évszázadok óta folynak.

A Daily Express i beszámolt arról, hogy mit is állít pontosan a kanadai volt védelmi miniszter.

Ilyen pozícióból elmondható, hogy alapos rálátása lehetett bizonyos dolgokra, főleg az olyanokra, melyek a háttérben zajlottak le, mintegy a színfalak mögött.

Paul Hellyer, volt kanadai védelmi miniszter minden bizonnyal a világon az eddigi legmagasabb rangú korábbi politikus, aki azt mondta, hogy az illuminátusok egy létező titkos szerveződés.

A védelmi miniszter korábban, néhány évvel ezelőtt azzal került be a köztudatba, hogy kinyilatkozta: a Földet több földönkívüli faj is látogatja, és erről a világ kormányzatai mind tudnak.

Most az illuminátusokat vette támadás alá, és kitalált mindent, amit tudni lehet róluk.

Elmondta, hogy alapvetően tényleg egy sátáni ideológiákat követő kultuszról van szó, és hogy a tagjai között számtalan befolyásos ember, bankár, és filmsztár is van.

A világ politikai és üzleti vezetői köréből valók és közülük egyesek azzal vádolják valódi vezetőiket, hogy az űrből érkezett repülő gyíkok, tehát Paul Hellyer szerint az illuminátusok dinasztiájának egyes ágai már nem emberi, hanem földönkívüli vérvonalat is magukba foglalnak.

A volt védelmi miniszter azt is elmondta, hogy az Illuminátusok titkos társasága irányítja a háttérből a kormányokat és az Új Világrend bevezetését tervezik.

Már évszázadok óta léteznek, és komolyan befolyásolták a múlt történelmét.

A hatalmas háborúkban mindig a győztes oldalára álltak, vagy épp úgy manipulálták a csaták kimenetelét, ahogyan az ő érdekeik diktálták.

Folyamatosan egyre nagyobb befolyásra tettek szert, szép lassan a gazdaságot, a pénzügyi intézményeket és a médiát is megkaparintották.

Ma gyakorlatilag az egész bolygóra rálátásuk van, és pont az a cél: a végső állomás ugyanis egy egységes világkormány létrehozása, amelynek az élén egy nyíltan sátánista ideológiát követő kultusz "rezsimje" kerülhet majd hatalomra.

OSZD MEG másokkal is!

idegenek összeesküvés háttérhatalom paul hellyer illuminátiusok


Megtekintések száma: 40484





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet