A vonzás törvénye: ÍGY teremts meg magad számára az anyagi és spirituális jólétet!

2017. december 24., vasárnap




Kezdd el az újévet úgy, hogy magad mellé állítod az univerzumot!

Bár manapság sokan élünk a vonzás törvényében, és annak bűvöletében, csak nagyon kevesen vagyunk képesek arra, hogy a vonzás törvényét a magunk szolgálatába állítsuk.

Pedig akinek ez sikerül, annak minden sikerül.

A gondolatainknak ugyanis teremtő ereje van. Amire vágyunk, amit elgondolunk, azt valóra válthatjuk az univerzumon keresztül.

Segítségül hívhatjuk ezt a kozmikus hálót, hogy elérjük vágyainkat.

Év végéhez közeledve nem késő, hogy újra gondoljuk mindazt, amit a vonzás törvényéről tudunk, hogy egy anyagilag és spirituálisan sokkal gazdagabb évet kezdhessünk el.

A vonzás törvénye akarva-akaratlanul is hat a tudatalattinkra, a legtöbbünk mégsem aknázza ki kellőképpen. A vágyakozás ugyanis nem elég. Fontos, hogy erősen higgyünk benne.

Ne csak gondoljuk, képzeljük is el az adott dolgot, tapintsuk meg, ízleljük, szagoljuk, tudatosítsuk magukban, hogy ez a vágyunk hamarosan meglesz, vagy már meg is van.

Mindössze "le kell kérnünk" az univerzumból.

Világegyetemed rezgésjellegének ismerete megnyugtató, ugyanakkor fel is villanyoz. Megnyugtató, mert tudod, hogy nincs mitől félned, hiszen csak az juthat el hozzád, amit magadhoz hívsz. Felvillanyoz, mert tisztában vagy vele, hogy bármit magadhoz vonzhatsz, amire csak vágysz, vagyis örömödet lelheted a megtapasztalásában.

Ez a TE számodra is elérhető, és mindenki más számára.

Nincsenek önkényes, ellentmondásos válaszok, amelyek miatt lehetetlenség volna megérteni a Vonzás Törvényét. . Megbízható, igazságos, mindig válaszol, nagy hatalma van – a Megfontolt Teremtő legjobb barátja.

Fontold meg tehát, hogy mire vágysz igazán, és higgy benne, hogy elérheted. Sőt, TUDD, hogy elfogod érni, mert ez a puszta gondolat már előre lendíti azokat a folyamatokat, melyek elhozzák ezt számodra.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen ezotéria spirituális lélek vonzás törvénye


Megtekintések száma: 191058





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet