A Walmart jégkréme nem olvad el? - Sokatmondó videón mutatták meg, hogy 12 óra után sincs semmi baja!

2017. június 7., szerda
Megdöbbentő kísérletnek lehetünk tanúi, melyben azt mutatják be, hogy a Walmart által forgalmazott egyes jégkrémek mennyire ellenállóak a hővel szemben. Vajon a rengeteg beletömött vegyszer, és tartósítószer az oka?

A Walmart nem az egyetlen olyan üzletlánc, mely olyan kétes termékeket forgalmaz, melyek enyhén szólva is megérnének egy-két misét, vagy ajtócsapkodást a hatóságoknál.

A videó készítői mégis őket vették górcső alá, és egy látványos videón mutatták meg, hogy hogyan NEM olvad szét a jégkrémük, ellentétben más, sokkal természetesebb eljárásokkal készülő jégkrémekkel szemben.

Nagyon érdekes az, hogy míg más jégkrémek gyakorlatilag folyékonnyá olvadnak, addig egyes jégkrémeknél ez nem történik meg.

Persze lehet arra fogni, hogy új, jobb eljárásokkal készülnek, aminek nyomán ellenállóbbak, hogy ez végső soron a fogyasztó érdekeit szolgálja, de kérdés, hogy milyen áron?

Ha ugyanis ennek az az ára, hogy teletömik mindenféle kérdéses anyaggal, akkor nagyon sokan köszönik szépen, de nem kérnek belőle.

A videóban nem csak azt említik, hogy a 12 órára a napra kitett jégkrém nem olvadt szét, de semmilyen kellemetlen szagot nem árasztott magából. Mintha teljesen műanyagból lenne.

Sokak szerint nem csak a Walmart által forgalmazott jégkrém szendvicsekről lehet ezt elmondani, hanem más, számtalan hasonló termékről az egyes áruházláncok kínálatában is.

Az szinte azonban biztos, hogy nem éppen a szervezetünknek való elemekből állhat össze. És gondoljunk csak bele: ez, a szinte hihetetlen módon elpusztíthatatlan matéria kerül bele elfogyasztáskor a testünkbe.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen egészség feltáró egészség megelőzés


Megtekintések száma: 146035

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet