A weboldal, mely megjósolta David Rockefeller halálát, újabb ijesztő jóslattal állt elő 2018-ra!

2018. január 7., vasárnap




Még egy halállistát is közöltek! Őket éri idén utol a vég? Stephen Hawking is köztük van!

A Death List - azaz Halál lista - egy olyan informatív és egyben hátborzongató oldal, mely már többször komoly jóslatokba bocsátkozott azt illetően, hogy kik és mikor fognak meghalni.

Az oldal azért vált legendássá, mert számos híresség és politikai vezető halálát pontosan jósolta meg.

Ami utoljára nagy port kavart, az nem más, mint David Rockefeller 2017-es halálának megjövendölése.

A háttérhatalmi elit egyik fejét alkotó Rockefeller dinasztia egyik vezető alakja volt, és sokakat váratlanul ért a halála, mivel rengetegszer megmenekült már a kaszás elől, és a korához képest azért jó egészségi állapotban volt.

Az oldal minden év elején nyilvánosságra hoz egy 50 névből álló úgynevezett halál listát, hogy kik fognak feltehetően meghalni abban az évben.

2017-ben egyébként minden korábbi rekordját megdöntötte az oldal, ugyanis 17 ilyen tipp jöt be az 50-ből.

Most közétették a friss listát. Ez várható 2018-ban?

Semmi ördöngösség nincs a dologban, pusztán arról van szó, hogy számba veszik a viszonylag idős és betegebb embereket, akiknek nem a legjobb az egészségi állapota, és így állítják össze a lehető legvalószínűbb halál listát.

A 2018-as listán többek között szerepel Stan Lee, a Marvel atyja, Kirk Douglas, Benedek pápa, és maga Stephen Hawking is.

Sokan fogadnak egyébként Stephen Hawking halálára, mert bár látszólag jó egészségnek örvend, nem mindenki gondolja úgy, hogy túl sokáig tud még élni izomsorvadásos betegségével.

Más bizarr összeesküvés elméletek pedig egyenesen azt állítják, hogy valójában már sokkal régebb óta halott, és egy színész, vagy hasonmás helyettesíti.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés bizarr háttérhatalom


Megtekintések száma: 29489





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet