​"Addig kell nehezíteni az emberek életét, amíg be nem akarják oltatni magukat"

2021. július 21., szerda




Kimondták a kimondhatatlant?

A CNN egy orvosi "szakértőt" szólaltatott meg, aki azt javasolta, hogy annak érdekében, hogy minél több embert kényszerítsenek oltásra, a lehető legnehezebbé kell tenni az életet azok számára, akik még mindig úgy döntenek, hogy nem akarják beoltatni magukat.

Dr. Leana Wen, aki korábban az egyik abortusz botrányba keveredett szervezet élén állt, azt javasolta, hogy tiltsák meg az amerikaiaknak a társadalmi eseményeken való részvételt, és hetente kétszer kényszerítsék őket PCR tesztelésre, ha oltatlanok akarnak maradni.

"Nehéznek kell lennie, hogy az emberek oltatlanok maradjanak," - jelentette ki Wen, és panaszkodott: "Jelenleg ez éppen ellenkezőleg van."

"De egyszer a munkahelyek, az iskolák is azt mondhatják: 'Lemondhatsz róla, de ha ezt akarod tenni, akkor alá kell írnod ezeket az űrlapokat, és hetente kétszer tesztelned kell,'" - hangsúlyozta Wen.

-írj az ÚjVilágtudat.

Wen világossá tette a véleményét, és arra a következtetésre jutott, hogy "Alapvetően az oltás választását kell megkönnyítenünk."

A CNN korábban egy másik orvosi elemzővel, Dr. Jonathan Reinerrel sugárzott egy beszélgetést, aki kijelentette, hogy itt az ideje, hogy minden amerikai számára kötelezővé tegyék az oltást, hogy ellensúlyozzák azokat az embereket, akik úgy döntöttek, hogy nem oltatják be magukat.


Megtekintések száma: 41126





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet