Adrenochrome: sátáni anyag egy titkos bűnszervezet kezében: az egész Földön elpusztíthatná az életet

2020. február 23., vasárnap
Tényleg létezhet a fiatalító, pszichotróp elixír, mely a szupergazdagok kiváltsága,akik túl akarják élni az utolsó utána napot?

Adrenochrome.

Létezhet az anyag, mely mindent megváltoztathat? Mely egy új emberi faj kialakulásának lehet kulcsa?

A mindent túlélők "életelixírje"...?

Az adrenokróm (C₉H₉NO₃) vegyületet az adrenalin oxidációjával szintetizálják, amelyet az emberi gyermekek véréből nyernek ki.

Az adrenokróm a legtisztább termék a piacon, szigorúan szabályozott körülmények között betakarítva a gyermekadományozók nemzetközi ellátási láncából.

Különösen a gyermekek és a szüzek vérét alakítják át életet nyújtó tulajdonságaiért - mind áldozatként, mind rituálisan befogadó anyagként.

Ez egy erőteljes fiatalító, pszichotróp elixír, amelyet a gyermek donoroktól gyűjtöttek össze."

Azt viszont (szerencsére) nem írják le, mikor legtökéletesebb ez az anyag és mi kell ahhoz, hogy létrejöjjön a szervezetben....Jobb is!

Sokan csak az elit szuperdrogjának nevezik.

Korábban számtalan kutatás látott már napvilágot a témában, ezek mind azt pedzegették, hogy az emberiség el fog érni egy pontot, ami után már semmi sem lesz ugyanolyan.

A világ gazdagjai évtizedek óta pénzelnek bizonyos kutatásokat.

Olyan kutatásokat, melyek az emberi élet meghosszabbítására tett kísérletek voltak. Ezek aztán sorra kudarcot vallottak.

Azonban a kétezres éveket követően az egyre öregedő Rothschild elit rájött arra, hogy milyen kombinációból lehet szérumot alkotni úgy, hogy az növelje az átlag életkort, és fiatalító folyamatokat indítson el a testben - állítják.

A "gond" csak az volt, hogy a szérum összetevői etikába ütköznek...

Szüzek és fiatal, tiszta lelkű gyerekek vérére van hozzá szükség.

A titkos kutatások során ugyanis rájöttek arra, hogy mivel a víz képes érezni, sőt, egyfajta memóriaanyag módjára is működik, és mivel az emberi szervezet nagy része szintén víz, ezért a tiszta jellemű emberekben a vér kedvezőbb kristályszerkezetbe tud rendeződni.

Ezt már korábban mások, például egy japán kutató is észrevette, aki rájött, hogy a víz képes bizonyos érzelmekre kihatni és fordítva.

A víz kristályokká fagyasztása során különféle pozitív és negatív érzelmeket ragasztottak a kísérleti tartályra. Az eredmény bámulatos volt.

A pozitív jelzőkkel ellátott víz kristályai szabályosak voltak és gyönyörűek, a másik pedig töredezett és roncsolt...

Az örök élet szérumának képletével ezen elmélet hívei szerint közel egy vagy két évtizede tisztában lehetnek.

Sokak szerint David Rockefeller nem véletlenül élt meg nagyon szép kort, és valójában ennek a titkos szérumnak köszönhette az idős kora ellenére demonstrált meglehetősen jó erejét és egészségügyi állapotát.

Forrás: Titokterminál.com

érdekes összeesküvés


Megtekintések száma: 95849

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet