Aggasztó magyarázatot találtak az új felhőfajták létrejöttére: TÉNYLEG manipulálják globális szinten az időjárást!

2023. május 27., szombat




A korábban nem tapasztalt felhőfajták és a HAARP kapcsolata.

Nemrégiben derül k a hír, hogy a nagy Felhőatlaszba 12 darab új felhőtípus került bele.

Ezeket először ismerte el hivatalos rendszerezésében a Nemzetközi Felhőatlasz, amely a 19. század óta a felhők azonosításának első számú kézikönyve. Azért volt jelentős a hír, mert legutoljára 1987-ben ismertek el egy új felhőfajtát, és akkor azt gondolták, hogy ennél több válfaja már nem lehet a felhőknek.

Az utóbbi napokban azonban egyesekben felmerült, hogy ezen felhőfajták korábban talán nem is léteztek, és valójában egy mesterségesen generált folyamatrészei.

A szakemberek ugyanis nyitottak a témában, és összedolgoznak. Így vetette fel egy kisebb csoport azt, hogy az eddig nem ismert felhőfajták talán a HAARP antennaerdő ionoszféramódosító kísérleteinek eredményei lehetnek.

A fenti képen egy Pirocumulus felhő, vagy más néven füstgomolyfelhő látható. Ezt a felhőt sok összeesküvés elmélet hívő szerint szintén a HAARP rendszere generálja, tehát természetesen környezetben nem fordul elő, csak módosított ionoszféra által "uralt" területeken.

Ilyen, és ehhez hasonló új felhők lehetnek a tünetei annak, hogy a bolygónk ionháztartása a rengeteg kísérlet miatt megborulhatott, de mások a globális felmelegedéssel is kapcsolatba hozták már a HAARP tevékenységét.

Elég ránézni ezekre a felhőkre, és még a naivabb embereknek is lejön az, hogy ezek nem lehetnek természetes képződmények. Akadnak olyan vélemények is, melyek szerint a levegő és a légkör vegyszertartalma miatt módosulnak ilyen formán meg a felhők.

Vagyis a chemtrail és a HAARP együttes hatás válthatta ki. A chemtrailt és az antennarendszert már többször feltételezték egy titkos, közös együttműködés keretében tevékenykedni.

A chtemrail csíkok ugyanis a légkörben szétoszlanak, és ezek egyfajta láthatatlan ernyőt képeznek odafenn, amit a HAARP antennarendszer egy indikátoranyagként használ az ionoszféra kutatása és módosítása során, hogy nyomon tudja követni az egyes kísérleti eredményeket, és azok következményeit.

Persze ezekre a dolgokra konkrét bizonyítékok nem állnak rendelkezésre, csak különféle névtelen tanúvallomások, és korábban a HAARP kötelékében dolgozó személyek beszámolói.

Hatszögletű viharrendszerek

Kérdés, hogy vajon igazat mondanak-e, vagy csak megvezetnek minket. Azonban ha csak egy kicsi valóságtartalma is van annak, amit mondanak, akkor a HAARP keretében az emberiség súlyos dolgokkal játszadozik, kísérletezik.

A HAARP antennarendszer hivatalosan le van állítva, azonban a legtöbb bennfentes információm szerint valójában még mindig üzemel.

Sőt, néhány éve olyan nagyüzemű időjárás manipulációs kísérletek zajlanak, melyek arra hivatottak, hogy megváltoztassák az ionoszféra összetételét, és a felhőrendszereket, valamint a globális időjárást.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés haarp időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 48544





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet