Agy nélkül született, az orvosok nem jósoltak neki többet néhány óránál

2017. március 6., hétfő
Tudod, hogy most mi van vele, és hány éves?

Jaxon Buell története valami igazán elképesztő. A hitről, az élni akarásról, és arról szól, hogy sohase adjuk fel a reményt.

A kisfiú ugyanis bebizonyította, hogy a lehetetlen igen is lehetséges. Amikor megszületett, és kiderült, hogy hiányzik az agya nagy része az orvosok közölték a teljesen elkeseredett szülőkkel, hogy a kisfiúnak csak néhány órája lehet hátra.

Jaxon ugyanis sem aggyal - pontosabban annak csak 20%-ával - sem pedig koponyájának felével nem rendelkezett.

Gyakorlatilag halálra volt ítélve születésétől kezdve, és néhány órát jósoltak neki a szakemberek.

Már az is csodának számított, hogy életben maradt. A szülőknek, Brandonnak és Brittanynek már a terhesség alatt az abortuszt javasolták, ám ők ezt visszautasították.Valahogy, valamiért hittek abban, hogy meg kell születnie a gyermeknek, és fel kell őt nevelniük, éljen bármennyi ideig is.

Azonban ami ezután történt, az maga volt a csoda. Jaxon ugyanis nem csak életben maradt néhány óra után is, de a mai napig életben van. jelenleg 2 és fél éves a csöppség, és köszöni, nagyon jól van, akárcsak a szülei!

Jaxon édesapja a Daily Mailnek arról beszélt, rendkívül boldogok, hogy Jaxon velük lehet, de hozzátette, nagyon nehezek a napjaik.

"Vannak napok, amikor megszakad a szívünk, ahogy végig kell néznünk, hogy milyen megpróbáltatásokon kell keresztülmennie" - mesélte.

Hihetetlen, de a kicsi csöppség még beszélni is képes. Vannak szavak ugyanis, amiket ki tud mondani. Ezzel hazudtolva meg a hitetlen orvosokat, akik már születésekor temették volna őt.

A szülők, amikor csak tehetik, fotózzák gyermeküket, és közzéteszik azokat a világhálón

Azért is tesznek így, mert nem tudják, mennyi van hátra. De ha jobba belegondolunk, egy ugyanez igaz a mi gyerekeinkre, és bárkire, aki ezen a Földön él.

Senki sem tudhatja, mennyi ideje van hátra. Vannak, akik egészségesen is csak pár órát élnek, vagy elragadja őket a hirtelen jött halál, míg mások a tudomány által halottnak nyilvánítva mégis teljes, és hosszú életet élnek.

Ha tetszett a kisfiú története, és te is inspirálónak találtad, OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 173780

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet