Agyunk 11 dimenzióban képes gondolkodni! Multidimenzionális struktúrákkal lehetnek tele az agyejtjeink!

2022. szeptember 1., csütörtök




Neurológusok megdöbbentő felfedezést tettek az emberi aggyal kapcsolatban.

Az emberi agy sokkal bonyolultabb és összetettebb, mint eddig bárki gondolta volna. neurológusok és idegsebészek olyan dolgokat fedeztek fel az agyban, mely újra gondolásra késztet minket mindennel kapcsolatban.

Arról van szó, hogy az agyunkban olyan különös struktúrákat találtak, melyeknek közvetlen közül lehet a tizenegyedik dimenzióhoz.

Hogy pontosan miért fontos ez, és mi is a 11. dimenzió?

Nos, erről korábban Michio Kaku is beszélt egy fizikai előadásában, melyben az által létrehozott fizikai elmélet szerint a világegyetemünk egy olyan buborék univerzum, mely egy 11 dimenziós térbe tágul bele.

Ez a 11 dimenziós struktúra sejtszinten, geometriai alakzatok formájában van jelen az agyunkban - világítottak rá a kutatók.

Ezek az alakzatok tehát 3 dimenziós geometriai formákként vannak érzékelve, de 11 dimenzióban képesek érzékelni és működni.

Erre az egészre egy svájci kutatócsoport jött rá a Blue Brain projekt keretében, melyben az agy új, eddig soha nem látott szintjeit vizsgálták. Első körben elkészítették egy emberi agy teljes és pontos mását egy szuperszámítógép segítségével.

Ezt követően különféle letaposgatásokat, algebra alapú számításokat végeztek rajta.

Ezek alapján alakult ki előttük az a kép, melyből kihámozták, hogy különféle, más eszközökkel nézve láthatatlan struktúra van az agyunkban elrejtve, milliárd számra, melyek mind bonyolult geometriai alakzatokra hasonlítanak, és képesek felfogni ezek az anomáliák a 11 dimenziós tér hatásait és fizikáját.

Rengeteg idegsejtnél vették észre, hogy bizonyos sejtcsoportok valóban térben az adott geometriai mintát követik, mint ahogy a szuperszámítógép agymodelljén látták.

A legtöbb idegsejten belül hálózatban 7 dimenziós hálózatokat találtak, de akadtak 11 dimenziósak is. A 86 milliárd neuronból, azaz idegsejtből egyedülállóan rengeteg idegsejt képes lehet egy másik, 11 dimenziós, vagy egyéb más dimenziós világ érzékelésére.

Vagyis ez lehet a tudatunk felszabadításának kulcsa?

Talán ezekben a titkos agyi hálózatokban rejlik az emberi agy paranormális és egyéb képessége, mellyel képes lehet az anyag felett hatalmat gyakorolni, és ellentmondani a 3 dimenziós tér adta fizika törvényeinek?

Egyelőre ezt még nem tudni, de azt igen, hogy az emberi agy, pontosabban azon belül is a neo cortex a legfejlettebb rész az emberi testen belül, miden evolúciós mind biológiai szinten, ez pedig nem lehet véletlen.

Rengeteg még a kérdés a dolog kapcsán, de az bizonyos, hogy óriási felfedezésről van szó, mely végső soron utat nyithat az agyunk rejtett képességeinek megismerésére, az elme felszabadítására is.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen rejtélyek megdöbbentő


Megtekintések száma: 124117





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet