Agyvelő evő oltóanyagokkal tömhetik a világ lakosságát?

2017. szeptember 30., szombat
Óriási botrány fog kirobbanni, ha ez igaz.

Kormányszintű összeesküvés zajlik, melynek keretében a világ lakosságának megtizedelése folyik.

A média, a különféle tudományos létesítmények, és az oltóanyag gyárak mind egy húron pendülnek, és ugyanazon titkos tervezet menté ténykednek - legalábbis ezt állítja egy új, bizarr összeesküvés elmélet.

A médiában egyre többször tűnnek fel különféle hallucinogén szer hatásait reklámozó, vagy burkoltan bemutató műsorok, snittek.

Ezeknek mind-mind célja van. Az emberek tudatában ültetik el az ilyen szerek és a tudat manipulációjának teljes elfogadását.

Úgy állítják be, hogy az emberek ne kérdőjelezzék meg az állam fennhatóságát és alázatos megfelelésre törekedjenek oly módon, hogy természetes ösztönüket és lázadó tendenciájukat kiölik

Mindeközben az oltásokkal sterilizálják az embereket, és megölik őket. - állítják sokan.

Ugyanis az oltások bevezetése óta kezdett el hihetetlen mértékben csökkenni a férfiak nemzőképessége. Ez az Agenda 21 tervezetének első lépcsőfoka. Az emberek nem is tudják, hogy mi folyik a háttérben a fejük felett.

Elképesztő dolgok zajlanak le, miközben emberek milliói fognak eltűnni a Föld színéről.

A tervezet egyik zászlós hajója lehet az a vakcina, melyet állítólag stressz ellen fejlesztettek ki, és mindenféle stresszt nagyon jól kezel. Ezt akarják rákényszeríteni minden emberre.

Dr. Robert Sapolsky a kaliforniai Stanford Egyetem professzora szerint a vakcina célja az állam által előírt “koncentrált nyugalom” állapotának elérése, mégpedig az agy kémiájának megváltoztatása által.

Vagyis gyakorlatilag zombikat, engedelmes rabszolgákat akarnak belőlünk nevelni.

Olyan jól irányítható egyéneket, akik nem kérdeznek, csak követik a "parancsokat" és nagyon jól lehet őket manipulálni.

A lakosságot tehát speciálisan ellenőrzött gyógyszeres leigázás segítségével taszítják rabszolga sorba.

A stressz elnyomása a cél, mivel az Új világrend ideológiája szerint a stressz és a félelem, a harag és a lázadás nem normális viselkedési formák, és a hatalom által nem elfogadhatók.

Észre sem vesszük, mi zajlik körülöttünk. A média teljes bűvöletében az emberek tömeges hipnotizálása zajlik… Az óra pedig ketyeg, miközben az emberiség megtizedelése zajlik a színfalak mögött…

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés


Megtekintések száma: 85503

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet