Alakváltó idegent kapott lencsevégre a kamera?

2017. július 16., vasárnap




Az internet nép nem tud rájönni, mi lehet erre a tudományos magyarázat!

Egy amerikai röplabda meccsen valami olyasmit láthatunk az egyik a kamera által felvett jelenetben, amit senki sem ért.

Az egyik színesbőrű játékos arcán ugyanis váratlanul hatalmas könnycseppek gördülnek le.

A meghatottság önmagában nem lenne furcsa, teljesen természetes dolog. Az azonban már annál érdekesebb, hogy milyen mennyiségű könny, és hogyan áramlik a játékos szeméből.

Ha megnézed a lenti felvételt, azonnal világossá fog válni számodra, hogy itt valami olyan történik, amire aligha van tudományos magyarázat.

A felvételen látható férfinak mindkét könnycsatornájából legalább 20 ml könny távozik, méghozzá sugárban. Sokak figyeltek fel erre, és különféle összeesküvés elméletek jöttek létre arra vonatkozóan, hogy ez hogyan lehetséges.

A legtöbben úgy vélik, hogy a videóban látott játékos valójában nem is ember, hanem egy földönkívüli alakváltó, akinek az emberi burka - amivel álcázzák magukat - meghibásodott. Ugyanis az elmélet hívei szerint az ember nem képes ilyen könnyeket ekkora mennyiségben és így produkálni, ahogyan a videón látjuk.

Megdöbbentő módon az elméletnek rengeteg híve van, nagyon sokan követeltek ugyanis tudományos magyarázatot önmaguk megnyugtatásához, azonban nem kaptak.

Azonban mi mégis megpróbálkoztunk vele, és megkérdeztünk egy orvosszakértőt hogy nézze meg a felvételt, és árulja el, mit is láthatunk rajta.

A könnymirigy savós nyálmirigyhez hasonló mirigy, a szemgödör felső, halánték felőli sarkában, a felső szemhéj alatt található, és egy nagyobb felső, valamint egy kisebb alsó részre tagolódik, benne elszórtan nyiroksejt-csoportosulások vannak.

A két mirigyrésznek 6-14 kivezető csöve van. A felső mirigy kivezető csövei áthaladnak az alsó mirigyen, majd valamennyi cső a felső szemhéj kötőhártya-redőjének elülső falába nyílik.

A szakember szerint kevesen tudják, de naponta rengeteg mennyiségű könny termelődik, mivel e szükséges a szem nedvesen tartásához. Igen ám, de hogyan lehetséges, vagy lehetséges-e egyáltalán az, amit a felvételen látni?

Nos, a válasz az, hogy extrém esetekben bizony megtörténhet az, hogy nagyon nagy mennyiségű könnyen gyűlik fel a könnycsatornákban, ami aztán váratlanul "kifakad" valamilyen külső - érzelmi - inger hatására.

Így, ha minket kérdeztek, sokkal inkább gyanakodunk egy ilyen állapotra, sem mint reptilián alakváltókra.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 113835





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet