Alakváltó ufót észleltek Idahoban

2017. február 11., szombat




Különös hangokat hallató, folyamatosan alakot változtató azonosítatlan tárgyat észlelte egy férfi.

Idahoban különös jelenségre lett figyelmes egy helyi férfi. Egy szokatlan zajt hallott alkonyatkor, majd kinézett az ablakon.

Ekkor pillantotta meg azt a fényesen izzó gömböt, mely az égen cikázott, és folyamatosan lebegve jelen volt.

Mivel nem tudta, mi lehet, és először úgy gondolta, hogy talán egy aszteroida, azonnal telefont ragadott, és fényképeket készített róla.

A fényképet készítése közben azonban ez az égen látható valami egyre furábban kezdett el viselkedni. Szép lassan rájött, hogy ez egyáltalán nem egy aszteroida, vagy valamiféle meteorit, mivel nem csak hogy nem zuhant, de irányt is változtatott.

És ez még nem minden. Néhány pillanattal később olyannak volt szemtanúja a férfi, ami egyértelműen kizárta, hogy természetes jelenség legyen.

Az ufó ugyanis alakot váltott, méghozzá egymás után több ízben is.

Az eseményeknek többen is szemtanúi voltak, a férfi családja is jelen volt ugyanis, és nekik is feltűnt a szokatlan valami az égen.

Először gömb, majd lapos ovális, és hosszúkás, szivar alakot is felvett.

"Egyértelmű volt számunkra, hogy ez ne egy aszteroida, mert folyamatosan változtatta az alakját és a helyét az égen." - nyilatkozta az egyik szemtanú.

Azt ne tudták megmondani, hogy mi lehetett, mert nem állítják egyértelműen, hogy idegenekről volt szó, de nem találtak egyelőre más magyarázatot a látottakra, és történtekre.

Az is sokat elárult a jelenségről, hogy akárhány alkalommal megpróbáltak róla videó felvételt készíteni, a telefonok meghibásodtak, vagy el sem jutottak addig, hogy mozgóképeket sikerüljön róla rögzíteni.

Mintha egy láthatatlan erő, vagy valamiféle impulzus miatt ez nem lett volna lehetséges a készülékek számára.

Az esetet még MUFON hálózata is vizsgálta, és ki is hallgatták az eset után a felvételeket készítő férfit, de nem jutottak túl sok eredményre.

Annyi bizonyos, hogy nem meteorit volt, és nem is légköri jelenség. Egyértelműen volt valami az égen, és az a valami intelligens volt, és mesterségesen megépített.

Különféle elemzők, és optikai szakértők megpróbálták felnagyítani a képeket, és az egyes részleteket élesebbé tenni, de még ezek alapján sem derült ki sok minden.

Annyi bizonyos, hogy nagyon erős fényt bocsáthatott ki, és a számítások szerint 5-10 méteres átmérővel rendelkezett, de ezt is nehéz volt pontosan megállítani, így csak egy lehetséges becslés.

Talán valóban egy idegen repülő korong volt, vagy talán egy titkos katonai technológia. Bárhogyan is, százával száguldoznak a fejünk felett olyan tárgyak, melyekről fogalmunk sincs, hogy micsodák, ez pedig nagyon aggasztó…

ufó ufók idegen idegenek összesküvés


Megtekintések száma: 30359





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet