Alaposan nézd meg ezeket a jóembereket: őrájuk költene az Unió többet, mint az EU-n belül éhező gyerekekre, állampolgárokra!

2017. szeptember 23., szombat
És ők erőszakolják majd meg a nőinket és a nagyszüleinket. Szép új Európa?

A NATO korábbi jelentés eszerint több millió – egyes becslések szerint legalább 60 millió – ember indulhat majd meg – sokan már el is indultak – Afrikából, hogy Európában leljenek új menedékre.

No nem éppen háború, vagy egyéb gondok elől. Nem!

A német Angela Merkel mama hívó szavára indultak el. A Mutti ugyanis azt ígérte nekik, hogy lesz jól fizető állásuk, autójuk, nőjük, csak jöjjenek, mindenkit szívesen lát az EU.

Aztán majd mikor jön a nagy koppanás, ezek a bantu néger kultúrán nevelt jóemberek egyre frusztráltabbak lesznek, mivel se jó nő, se jó munka, de még nem is élnek jobban.

Mindemellett a társadalom kiveti őket.

Ekkor a jól megszokott módon, erőszakkal és primitív módon próbálják majd megoldani a helyzetet. Lázadozni fognak, őrjöngeni, és jogokat követelni maguknak.

A mi adóforintjainkat fogják elkölteni rájuk, az ő beintegrálásukra a társadalomra, mely annyit fog érni, mint halottnak a csók.

Míg Európában rengeteg gyermek éhezik, és a társadalom egy igen széles rétege a mély szegénységben él, addig milliókat költünk el egy-egy beérkező migránsra úgy, hogy SEMMIT sem tett még Európáért, és a nagy részük nem is fog.

Értjük mi, hogy szolidaritás ide, meg oda, de vajon fordított esetben hány afrikai állam és nép - a keletebbi "testvéreinkről" nem is beszélve - fogadna be európaiakat?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa érdekeség bevándorlás botrány felháborító


Megtekintések száma: 89062

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet