Álcázó berendezését bekapcsoló ufót filmeztek?

2017. június 4., vasárnap
Hihetetlen felvételt sikerült rögzíteni egy idegen eredetű űrhajóról, amint bekapcsolja álcázó berendezését, és felhőszerű ködöt képezve magad előtt eltűnik a többi felhő között.

A felvételt bár nem most, hanem 2015-ben készítették Észak-Amerikában, csak nemrég került fel a világhálóra.

Azért is ennyire különlegesek a rajta látott dolgok, mert éppen azt a momentumot kapja el, amikor egy azonosítatlan repülő korong álcázni kezdi magát a felhők között.

Évek óta folyik egy parázsvita arról, hogy röpködnek-e azonosítatlan tárgyak a Föld légkörében, vagy sem. Ha igen, akkor kik, vagy mik vezethetik? Ha nem idegenekről van szó, akkor pedig melyik ország és milyen technológiájával van dolgunk?

Ez a kérdés újabban ismét előkerült, mert a különféle ufós oldalakon rendre számolnak be arról, hogy drasztikusan megszaporodtak az ufó észleléses esetek.

Ez a 2015-ös felvétel is egy ilyen megmagyarázhatatlan, szupertechnlógiával működő tárgyat mutat.

Ha megnézzük a videót, először talán fel sem tűnik azonnal a korong alakú tárgy a felhők között. Mikor észrevesszük, nyilvánvalóvá fog válni számunkra, hogy ez nem egy szokványos, emberi masina.

Főleg azért nem, mert a következő pillanatban a tárgy lassan mozogni kezd, majd ködösen eltűnik a felhők között.

Ez lehetett az a momentum, amikor a különleges álcázó rendszerét bekapcsolta, mely néhány pillanat alatt elrejtette a kíváncsi szemek elől az egész űrhajót.

Akik nem hisznek az idegenek létezésében, azt mondják, hogy ezek az azonosítatlan repülő korongok valójában emberek által épített járművek, amiket azért titkol a kormány, mert olyan szupertitkos technológián alapulnak, melyről nem lenne szabad tudnia senkinek.

A csészealjak és az idegenek teóriája és világszintű összeesküvés elmélete pedig pont kapóra jön a titkos hadi projektjeinek, és magának a kormánynak is, hiszen amíg az emberek kis szürkékben hisznek, addig sem fáj a fejük az illetékeseknek.

Azonban ha valóban emberek irányította járművekről van szó, adódik a nagy kérdés: Roswellben annak idején mi zuhant le pontosan?

Nos, a legtöbben meg vannak róla győződve, hogy a roswelli incidens ténylegesen egy lezuhant csészealjról szólt, és a roncsok tanulmányozásával jutottak el odáig, hogy hasonló berendezéseket és szerkezeteket alkossanak.

Amíg viszont nem szolgál valaki egy meggyőző bizonyítékkal, ameddig az emberek és a világ csak találgatni fog…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 80799

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet