Aludnál egy koporsóban Drakula kastélyában?

2016. október 26., szerda
Az Erdélyben megbújó Drakula gróf várában bárkinek lehetősége lesz újra átélni a vámpírok birodalmának hátborzongató hangulatát. A vendégek házigazdája pedig egy igazán egyedi unikum lesz!

Drakula gróf félelmetes alakja világhírűvé tette Bram Stoker írót, aki 1897-ben megírta a Drakula gróf válogatott rémtettei című alkotását.

A műve osztatlan sikert aratott. Az olvasók imádták, a kritikusok pedig el voltak tőle ámulva. Drakula után több művet is írt, többek közt regényeket és egy emlékezést Henry Irvingre, de ezek meg sem közelítették a Drakula sikerét.

Most az Airbnb – szállás kereső weboldal – jelentette be, hogy egy különleges ajánlat keretében október 31-én éjszaka a bátor, vállalkozó kedvű kalandorok megszállhatnak Drakula gróf legendás várában.

Az ajánlat csak egyetlen napra szól, október legvégére, és utána a weboldal le is veszi a kínálatából a helyet.

A félelmetes, rengeteg titkot őrző középkori várban csak a legbátrabbak mernének eltölteni egy éjszakát. Sokan tartanak Drakula szellemétől, holott a legtöbben tudják, hogy kitalált személyiség.

Nem úgy, mint Vlad Tepes, aki egy ténylegesen létező, kegyetlen és szadista személy volt, nem csoda, hogy annak idején Bram Stoker róla mintázta Drakulát.

A kastélyban töltött éjszaka során körbe lehet majd járni a kastély egyes pontjait, és különleges koporsóvá alakított ágyban szenderülhetünk jobb létre.

A vendégek házigazdája pedig nem más lesz, mint a Drakula alakját megálmodó híres író, Bram Stoker dédunokaöccse, Dacre Stoker vámpírszakértő.

Ő fogja fogadni és körbevezetni a vendégeket Drakula kastélyának mind az 57 helyiségén. Szinte bármelyikünk elkalandozna egy éjszakát ebbe a csodálatos vámpír világban.

A szerencsés jelentkezőket majd lovas kocsi fogja fogadni, és kivinni a kastélyhoz, és vérben gazdag, vámpírlakoma fogja őket várni az asztaloknál.

A képeken is jól látni, hogy egyszerre hátborzongató, és csodálatos az, amit az ódon vár falai között átélhetnek a vendégek aznap éjszaka.

érdekes érdekesség bizarr drakula történelem vámpírok vámpír vlad tepes


Megtekintések száma: 22562

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet