Amerika Európát áldozná be egy Oroszország elleni atomcsapás során?

2018. február 28., szerda




A háttérhatalmi játszma egyik stratégiai lépésről hullott le a lepel?

Az USA Európa "felhasználásával" robbantaná ki a harmadik világháborút, mely közte, és Oroszország között indulna meg elsősorban?

Olyan információk láttak napvilágot, mely Amerika végső titkos tervezetének egy darabja lehet. A kirakós pedig sokak számára elkezdett összeállni...

A stratégiai lépés első stádiuma, hogy az USA megpróbálja már évek óta az oroszok ellen hangolni a különböző európai országokat.

Ha ugyanis ezen országok taktikai atomfegyvereket vetnének be Putyinék ellen, jelentősen meggyengülnének, még mielőtt Amerikával kezdhetne el harcolni.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter megbízható forrásokra hivatkozva állítja, hogy az USA végső célja a világbéke végső megbomlasztása.

Szerinte az USA súlyosan sérti az atomfegyverek leszereléséről kötött nemzetközi egyezményt, mert a NATO-országok arra folytatnak felkészülést, hogy az Európában elhelyezett amerikai atomfegyvereket bevessék Oroszország ellen.

“Az atomfegyverrel nem rendelkező NATO-tagországokat felkészítik arra, hogy az Európában elhelyezett nem-stratégiai amerikai atomfegyvereket használni tudják. Mindenki számára egyértelmű kell legyen, hogy az amerikai hadsereg felkészíti az európai országok fegyveres erőit a taktikai atomfegyverek Oroszország elleni bevetésére” – mondta.

Oroszország megpróbálja megakadályozni a fegyverkezési verseny kialakulását, ugyanakkor mindenki érzi, hogy nem igazságos az, hogy Amerika nem tenné le atomfegyvereit, másoktól pedig éppen ezt várja.

Aki pedig ennek nem engedelmeskedik, lásd Észak-Korea, azt egy nemzetközi biztonsági kockázatnak, egy igazi háborús fenyegetésnek tekintik és megpróbálják minden áron és minden létező módon bemocskolni, besározni.

Az európai állampolgárok képesek lesznek nemet mondani arra, hogy országaik területén az Egyesült Államok atomfegyvert tartson, de ehhez megfelelő tájékoztatásra van szükség.

Minden ezen múlik.

Olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint Amerikát valójában már egy felsőbb hatalom, egy háttérben megbújó mély állam vezeti, melynek törekvése a világhatalom kialakítása.

Ehhez pedig minden áron szükséges egy utolsó, globális háború...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika harmadik világháború háborúk atomháború


Megtekintések száma: 68815





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet