Amerika zombi apokalipszisre készíti elő a katonáit?

2017. június 7., szerda
Az Amerikai Védelmi Minisztérium tervet dolgozott ki arra az esetre, ha bekövetkezne. Mindez véletlen lenne? Vagy tudnak valamit?

Furcsa dolgok történnek Amerika-szerte az elmúlt években. Ugyanis egyes jelentések szerint nem csak idegenek ellen hadgyakorlatoznak egyes helyeken, így Nagy-Britanniában is, hanem felkészülnek egy esetleges zombiapokalipszisre is.

Az Amerikai Védelmi Minisztérium 2016-ban készítette el azt a különleges tervezetet, mely abban az esetben alkalmazandó a hadsereg által, ha zombik törnek rá az élőkre.

Nagyon abszurd, valószerűtlen - gondolhatnánk.

De akkor miért készült el a tervezet az Amerikai adófizetők pénzéből? Mi van, ha a kormány tud valami veszélyről, amiről mi, átlagemberek még nem?

Sokan nem hisznek az információk hitelességében, pedig e leírtak tényleg így vannak.

Az Egyesült Államok ténylegesen készített vészforgatókönyvet az élőholtak támadására. A legelső ilyen dokumentum 2011-ben íródott, és a Conplan 888 nevet kapta, és hosszasan taglalja, milyen válaszokat kell adni a fertőzést terjesztő zombik támadása esetén.

Természetesen annak idején nagyon sokan felkapták a fejüket a hírre, és magyarázatot követeltek a Pentagontól.

Ők azt állították akkor - és most is - hogy nincs semmilyen veszély, pusztán arról van szó, hogy a lehető legérdekesebb, legszínesebb fantáziatervekkel, különleges gyakorlatokon sajátítják el a katonák a szárazföldi és légi...stb. haderők összehangolását.

Ez viszont kockázatokkal jár, ugyanis, ha a dokumentum nyilvánosságra kerül, és létező országokat nevesítenek benne, a közvélemény tévesen azt hinné, hogy az Egyesült Államok valódi háborúra készül.

A zombikkal ezt a kellemetlen félreértést lehet megkerülni.

Ennek ellenére nagyon sokan úgy gondolják, hogy a Pentagon valójában csak terelt, és a tervezet nagyon is valós alapokon nyugszik, és a vezetőség talán tud is valamit.

Talán az egyre többször emlegetett, halottak feltámasztására irányuló kísérletek miatt dönthettek így, hiszen körülbelül 2011 óta vannak különböző ígéretek arra vonatkozóan, hogy a halottakat reanimálják, és visszahozzák az élők közé.

Most a napokban jelentette be egy újabb cég, hogy egy nagyon ígéretes, által a kifejlesztett eljárással az agyhalott páciensekbe tudnánk úja életet lehelni.

Egyesek felfigyeltek arra, hogy a Conplan 888 tervezetnek több valós eleme is van, ami szintén arra utalhat, hogy ez az egész nem csak valamiféle kitaláció.

A dokumentumban összesen nyolc zombifajtát nevesítenek. A patogén zombikat valamilyen fertőző ágens, a sugárzó zombikat a radioaktív sugárzás, a gonosz mágikus zombikat az okkultizmus kelti életre.

Utóbbiak ellen egyébként a hadsereg a tábori lelkészeket vetné be, támadás esetén pedig főként az ateisták lennének életveszélyben.

A történelemben, ha visszakeresgélünk, a mai napig fel lehet fedezni olyan történeteket, melyek okkultizmus által elkábított, majd újra feltámasztott agyhalott emberekről beszélnek, valójában éppen innen ered a zombi kifejezés maga is.

A Conplan 888 csirkékből kialakult zombikról is ír, ami azért érdekes, mert valóban léteznek ilyenek napjainkban is.

Ugyanis, ha egy öreg példány már nem rak tojásokat, sok esetben elkábítják őket szén-monoxiddal, amitől azok kimúlnak. Igen ám, de nem egy feljegyzett esetben ezek a lények nem pusztultak el, hanem fogták, és kiásták magukat a föld alól, mintha reanimálódtak volna.

A szkeptikusok szerint tehát nincs veszély, és a Pentagon is azt állítja, hogy az egész csak egy fantáziadús hadgyakorlat.

Másfelől nagyon sokan mégis hisznek abban, hogy valamit a kormány rejteget előlük.

Hogy pontosan mit tud a kormányzat és a hadsereg, egyelőre nem tudni. Mindenesetre nagyon sokan hisznek abban, hogy van valami a háttérben, mert napjainkban is, a tavalyi, és az idei évben is több információ számolt be arról, hogy a Conplan 888 tervezetét gyakorolták egyes haditámaszpontokon.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés titkos katonai projektek zombi invázió zombi apokalipszis titkos katonai program


Megtekintések száma: 64178

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet