Amerikaiakkal kóstoltatnak klasszikus magyar ételeket: nézd meg a reakciójukat!

2016. december 23., péntek
Gulyás, nokedli, tejföl. Az amerikaiak – akik először kóstolnak bele magyar ételekbe - reakciói nagyon megdöbbentőek!

Mindjárt itt a karácsony, és előkerülnek a különleges, és egyben klasszikus magyar ételek, mint a töltött káposzta, gulyásleves, nokedli, tejföl.

Számunkra, magyar emberek számára már teljesen természetes, hogy zsírban gazdag, hatalmas koleszterinbombaként azonosítható ételeket eszünk.

Persze ezzel sokszor tisztában is vagyunk, és talán az sem véletlen, hogy idehaza rengeteg a magas koleszterinnel diagnosztizált emberek száma, de egyet aligha lehet elvitatni tőlünk, magyaroktól.

Mégpedig azt, hogy a magyar ételek Európa legfinomabb ételei közé tartoznak, és ezzel szerencsére maga Európa is tisztában van.

Nem számít a sok zsír, és a más nemzetekhez képest sokkal fűszeresebb, pikánsabb íz világ, mely annyira jellemző a magyar konyhára.

Egy jó gulyással, vagy egy tisztességesen elkészített töltött káposztával egyetlen olasz csoda, vagy angol remekmű sem veheti fel a versenyt a gasztronómia színterén.

Az alábbi videóban néhány tipikusan magyar ételt kóstoltatnak meg néhány amerikaival. Olyanokkal, akik azelőtt soha nem ettek hasonlót.

Előkerül többek között a tejföl, amire igazán durva reakciókat láthatunk, de próbára tették őket pörkölttel, nokedlivel, és gulyáslevessel is.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is! KATTINTSD A KÉPRE a videó megnyitásához!

érdekes video érdekesség humoros


Megtekintések száma: 35972

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet