Amerikának már megvan a kész terve Észak-Korea lerohanására!

2017. november 6., hétfő
A megszállás hamarosan elkezdődhet?

A Pentagon már kioldozta a végső tervet, melyet az USA megvalósítana, ha tényleges háborúra kerülne sor.

Észak-Korea rendkívüli veszélyt jelent nem csak Amerikára, hanem az egész világra nézve, ezért Amerika nem fog kockáztatni:

Amint olyan lépést tesz a diktatúra, mely veszélyt hordozhat magában, meg kell tenni a szükséges lépéseket.

A terv szerint a lehető legbiztonságosabb módja lehet annak, hogy Észak-Koreát megszállják, és a világ biztonságát ne veszélyeztessék.

Kim Dzsongun diktatúrájának az atomfegyvereken túl vegyi és biológiai fegyverek is a birtokában vannak, az egyetlen módja ezek biztosításának, ha szárazföldi csapatokkal rohanják le az országot.

Pontosan nem lehet megállapítani, milyen következményekkel járhat egy katonai összetűzés, mert az nagyban függ annak hosszától, a kommunista állam válaszlépéseitől, továbbá a régió más országainak reagálásától is.

A speciális műveleti egységek kiképzésére még Barack Obama korábbi elnök adott felhatalmazást, azonban az elitalakulatok már évekkel korábban felkészültek vegyi fegyverek hatástalanítására.

Sokan aggódnak, ugyanis Észak-Korea és Amerika között egyre inkább éleződni látszik a viszony, és már pattanásig feszültek az ellentétek.

Ha bármelyik oldalról megindulna a katonai műveletek végrehajtása, akkor hamar egy harmadik világháborúban találná magát a világ.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika harmadik világháború észak-korea


Megtekintések száma: 127307

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet