Amerikát már ellepték az antidepresszánsok – Hamarosan Európa jön?

2016. december 20., kedd
A pszichiátria halálgyára újabb fokozatra kapcsolt? Amerikában már minden hatodik felnőtt szed rendszeresen pszichiátriai szereket. Hamarosan Európa, és Magyarország következik?

Amerikában tragikus a helyzet, mi eddig megúsztuk

Ha sok érdeme nincs is szerény hazánknak, azt azért mindenképpen elmondhatjuk magunkról, hogy mi még Európához képest is viszonylag kevés antidepresszánst, és egyéb pszichotikus szereket szedünk, és tényleg csak azoknak írják fel többnyire ezeket a szereket, akiknek szüksége van rá.

Azonban a fejlett nyugati államokban már egy egészen más helyzet uralkodik, de még rosszabb a helyzet a tengerentúli Amerikában, ahol a friss felmérések szerint egyenesen tragikus a helyzet.

Mondhatnánk azt is, hogy Amerika lakosságát felfalta a pszichiátria függőségre szoktató halálipara.

A pszichiátria lobbi komoly veszélyforrás Amerikában. Nem csak azért, mert rengeteg általuk ismertetett, és kezelt „betegségnek” valójában nincs semmiféle tudományos alátámasztása, leírása, hanem azért, mert egyre több, teljesen egészséges embert nyel el a rendszer.

Ma már elmondható, hogy ha egy mentálisan teljesen egészséges ember elmegy egy pszichiáterhez, az biztosan talál valami lelki, gondolkodásbeli defektust, amire aztán erős nyugtató hatású gyógyszereket, vagy épp hangulatjavító antidepresszánsokat írjon fel, hogy aztán nagyon erős függés alakuljon ki, mely megbomlasztja az egyébként ép elmét is, és egy ördögi kör alakuljon ki.

Kitalált betegségeket „gyógyítanak”

Persze nem állítjuk, hogy a skizofrénia, vagy az elmebetegség nem észlelhető és valós kórkép. Az azonban tény, hogy a pszichiáterek által leírt betegségek nagy része – melyekre különféle, erős hatású tablettákat írnak fel – nincs egyszerűen bizonyítva, hogy létező betegség.

A pszichológia tudományának lelke az úgynevezett DSM (Diagnosztikai és Statisztikai Kézikönyv) könyv, melyben vegyes tünetek összességét rendszerezik a világ legelismertebb mentális szakemberei. Igen ám, de a DSM egyetlen statisztikát sem tartalmaz, így a címet azért adhatták neki, hogy ettől tudományosabbnak hangozzon.

Úgy hirdetik és beszélnek róla, mint tudományosan megalapozott dokumentumról, holott ez nincs így, és az olyan betegségek, mint a figyelemzavar, vagy hiperaktivitás, valójában nem is léteznek, csak elhitetik az emberekkel, hogy eladhassák a drága gyógyszereket a gyógyszer lobbival szövetkezve.

Riasztó tények

Az Amerikai helyzet azért aggasztó, mert a jelek szerint kezd telítődni a piac, és a pszichiátria polipszerű, ragadós karajait már Európa felé is kivetette.

2010-ben még csak minden tizedik ember szedett pszichiátriai gyógyszereket, három évvel később már a teljes népesség 17 százaléka.

A nők körében majdnem kétszer annyira elterjedtek a pszichiátriai szerek, mint a férfiaknál. A fehér amerikaiakat kiemelten érinti a jelenség: náluk 21 százalékos a legális szerhasználók aránya.

Gyógyszerjárvány döntheti be Európát?

A statisztikák és a váltakozó, egyre erősödő tendenciák kapcsán sokan félnek attól, hogy egy úgynevezett gyógyszerjárvány döntheti be egész Európát.

Az Amerikai pszichiáterek által alkalmazott magatartás és betegségkezelés ugyanis kezd átragadni a tengerentúlra is.

Minden áron el szeretnék ugyanis adni a gyógyszereiket. nem számít, hogy ezért ki, és milyen mentális betegséggel kell diagnosztizálniuk, hiszen arra ott az általuk szinte Bibliaként kezelt DSM könyv.

Az elkövetkező 5-10 évben fokozottan fognak ide is begyűrűzni ezek a dolgok, és egy idő után már arra fogunk ébredni, hogy Magyarország lakosságának nagy része valamilyen szerhasználó lesz, legyen az egyszerű nyugtató, antidepresszáns, vagy egyéb pszichotikus szerek.

egészség pszichiátria betegség betegségek gyógyszerlobbi egészségügy mentális egészség


Megtekintések száma: 31316

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet