Amikor megkísért a halál: avagy emberek, akiknek csak egy hajszálon múlt az élete

2016. november 30., szerda
Ez a videó 10 olyan esetet mutat be, amikor kamera rögzítette, ahogyan majdnem meghalt valaki. A felvétel után alaposan el fogunk gondolkodni a véletlenek kérdéséről, és arról, hogy mi is az, hogy szerencse.

Riasztó belegondolni, hogy néha mennyire apró dolgokon múlik az, hogy valakit elkerüljön a halál. Elég egy pillanat, vagy, hogy egy hajszállal arrébb lépjünk az adott pillanatban. Ha akkor, ott, másképp történik valami, talán túl sem éljük.

Sokan nem hisznek a vakszerencsében. Sem abban, hogy léteznek véletlenek. Az ilyen emberek önmagukban hisznek, és abban, hogy a sors már jó előre megírta mindenki történetét, melyen nem változtathat.

Ha valakinek eljött az ideje, és halált rendelt mellé a végzet, akkor azt a halál úgyis utol fogja érni. Akivel pedig tervei vannak az Istennek, azt a legnagyobb veszélyben is védelmezi valamilyen láthatatlan erő.

Az alábbi videó olyan embereket mutat be, akik csodával határos módon, csak egy hajszál híján maradtak életben.

Ha egy kicsivel arrébb állnak, ha több ideig bámészkodnak, vagy ha nem cselekednek azonnal, már halottak lennének.

Az ilyen, és ehhez hasonló esetek gondolkodtatnak el minket azon, hogy velünk van ah Isten, és ha célja van velünk, akkor jöhet bármi, eddig nem hagyhatjuk el földi porhüvelyünket, míg be nem teljesítjük, amit ránk szabtak az égiek.

érdekes érdekesség élet és halál


Megtekintések száma: 13387

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet