Amiről senki sem beszél: kannabiszt adott haldokló fiának, amitől teljesen felgyógyult!

2017. március 29., szerda
A kannabisz akár kiváló gyógyszer is lehet? Mi az igazság vele kapcsolatban? Csodaszer, vagy betiltandó drog?

A kannabiszról már többször írtunk, és bár nagyon vitatott téma a kannabisz legális alkalmazása a gyógyszerészetben, az elvitathatatlan, hogy számos pozitív hatása van.

Most egy újabb érdekes történet támaszthatja azt alá, hogy meglenne a helye az orvoslásban, bizonyos keretek között.

Arról van szó ugyanis, hogy egy haldokló fiú szinte teljesen felépült betegségéből csak amiatt, mert az anyukája kannabisszal kezelte minden egyes nap.

De mi is történt pontosan? Deryn Blackwell egyszerre két rendkívül agresszív rákfajtával is diagnosztizálva lett a kórházban. Ezek egyenként is halálosak lettek volna a fiú számára, azonban így, hogy mindkettő jelen volt, és burjánzott a szervezetében, gyakorlatilag azonnal halálra volt ítélve.

A 10 éves fiú tehát nagyon erős betegséggel nézett szembe, és az orvosok csak heteket, legjobb esetben is csak hónapokat jósoltak neki.

Az egész úgy indult, hogy először leukémiát állapítottak meg nála, majd később Langerhans-sejtes szarkómát. Ekkor mondták azt neki, hogy nem sok ideje van hátra, mert a világon 5 ember szenved ennyire súlyos rákkombinációban csupán.

Deryn állapota egyre rosszabb lett,és az anyja alig bírta nézni, ahogy fia elkezd haldokolni.

Az orvosok már semmit sem tudtak neki tanácsolni, csak azt, hogy vigyék haza a fiút, és szeressék, amíg lehet.

Hihetetlen fájdalmakat élt át, és egész nap komoly fájdalomcsillapítókkal tömték, hogy elviselhetőbb legyen számára az a kevés időt, amíg még élhet. Az anyuka ekkor hatalmas kutatásba kezdett, és lehatározta, hogy egy alternatív utat végigjár, végső soron már nincsen vesztenivalója.

A család közösen összefogott, és kanabisz segítségével akarták végül enyhíteni a fiuk fájdalmait. Otthon készítették el neki a konyhában különféle eljárásokkal a gyógyszert, amit ebből a növényből ki lehet nyerni.

Ezután elképesztő dolgok mentek végbe.

Deryn fájdalmai elkezdtek csökkenni. Ekkor a család még nem reménykedett, azonban amikor látták, hogy egyre jobban van és elkezdett hízni is, megdöbbentek.

A férfi nem hogy sokkal tovább élt, mint bárki gondolta volna de túlélte betegségét, és 3 évvel a diagnózisa után ára tünetmentessé vált, a szervezetében pedig nem mutattak ki többé rákos sejteket.

Az anyuka, és a csald szerint egyértelmű, hogy a kannabisz hatására épült fel a fiú. Az orvosok ugyanakkor ezt sohasem ismerték el, bár azzal kapcsolatban még orvosi szakfórumokon is rengeteg vita van, hogy a rákkezelésben komolyabb szerepet kaphatna kedvező hatásai miatt.

Míg az orvosok és szakemberek többnyire vagy értetlenül állnak az eset előtt, vagy azzal magyarázzák az egészet, hogy a fiú spontán meggyógyult a betegségéből, addig a család meg van róla győződve, hogy a kannabisz mentette meg fiukat.

Rengeteg még a kérdés a kannabisszal kapcsolatban. Nem tudni biztosra, hogy gyógyítja-e a rákot, sem azt, hogy mennyire hatékony, vagy káros. De a család szerint ebben az esetben segített.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákkutatás feltáró eltitkolt tények


Megtekintések száma: 169559

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet