Amit a gyógyszeripar nem mond el: a nyers étrend gyógyítja az ekcémát!

2017. július 4., kedd




Több embert sikerrel kikezeltek így belőle. Egy anya pedig szintén nyers étrenddel gyógyította ki kislányát belőle.

Amikor és ahol a modern orvoslás, és a drága kencék és pirulák csődöt mondanak, ott és akkor a természet mindig segít. Erről pedig rendre nem akar tudomást venni a gyógyszeripar, talán nem véletlenül.

Hisz ne feledjük: míg a természetes gyógymódok ingyen a rendelkezésünkre állnak, és több ezer év alatt bizonyítottak, addig az ő szereik drágák, körülményesek, és mellékhatásokkal járnak.

Számos olyan, am gyógyíthatatlannak gondolt, vagy nagyon nehezen kezelhetőnek hitt betegségen lehet drasztikusan javítani, de akár meg is lehet szüntetni, ha tudjuk, hogy mely természetes remediát próbáljuk ki.

Az ekcéma például a mai napig úgy van beállítva, mint egy nem gyógyítható, de kezelhető betegség, holott ez nem így van.

A gyógyszeriparnak azonban nem érdeke megmutatni a megoldást.

Nekik az az érdekük, hogy rengeteg különféle kezelést kipróbáljon az ember. a bőrgyógyászat ugyanis nem egzakt tudomány, és talán ten is jártál már úgy, hogy egy-egy méregdrága készítmény semmilyen hatást nem ért el, de még rontott is a bőröd állapotán.

Az ekcéma természetes úton többek között nyers étrenddel könnyen kikezelhető. Mivel a betegség egyértelmű kapcsolatban áll a modern életvitellel, egyes emberek hamar rájöttek, hogy a kulcs a feldolgozott ételek elhagyásában keresendő.

Az egyik ilyen híresebb eset Maya esete, aki kiskora óta súlyos ekcémában szenvedett. Az egyik orvosazt ajánlotta a családnak, hogy a tehéntejet iktassák ki a kislány étrendjéből és térjenek rá a kecsketejre, mert a tehéntej a csecsemők 15% -ánál allergiát, allergiás tüneteket okoz, ami leggyakrabban a bőrön át nyilvánul meg.

Hihetetlen módon elkezdett javulni a lány állapota, nem véletlenül, hiszen a szervezetébe nem jutottak be a tejbe bekerülő különféle antibiotikum származékok, amik allergiás rekaciót válthattak ki benne.

Maya 4 éves korában még rosszabb formában tért vissza ekcémája. Az édesanyja már úgy döntött, hogy nem használja a szteroid krémet, amit ilyenkor előszeretettel felírnak, hanem a tejet, a glutént, a finomítottcukrokat teljesen elhagyta a kislány étrendjéből.

Valóságos csoda történt a lánnyal, aki napról napra javult, és alig egy év elteltével nem mutatkoztak többé rajta az ekcéma jelei.

A következő hat hónapban Maya bőre teljesen letisztult, a nyers vegán étrendnek köszönhetően és csak néhány apró száraz folt maradt a bőrén.

A növényi alapú diétára azóta megesküszik Maya, és a családja, de számtalan más történet van, melynek szereplői szintén igazolták a rendkívüli hatást. A természetben találták meg tehát az orvosságot az egészségügy által kínál, mellékhatásokat okozó szerekkel szemben.

Az ekcéma gyógyításának vizsgálata többször elindult már, és vannak független kutatási eredmények, de az AMA - Amerikai Orvosi Társaság - soha nem rendelt el ilyen jellegű klinikai teszteket, sejthető, hogy miért...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró alternatív gyógyászat természetes gyógymódok gyógyszeripar gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 32732





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet