Amit az egyház eltitkol az ördögűzésekről

2017. március 24., péntek
Több volt pap állította már, hogy az egyház, és a Vatikán titkos irattárában olyan sötét titkok rejlenek az ördögűzésekkel kapcsolatban, melyek mindenkit megdöbbentenének.

Itt nem csak arról van szó, hogy az egyház olyan dolgokat rejteget előlünk, melyek többnyire a hívőket érintik, mint az, hogy Jézus valójában csak egy egyszerű ember volt, vagy földönkívüli lény, hanem olyan súlyos dolgokról, melyek az ateisták életére is nagy mértékben kihatnak.

Az egyház ugyanis a Vatikán titkos levéltárában olyan dokumentumokat őriz, melyeket csak az arra érdemes személyek tekinthetnek meg. Állítólag még magának a pápának sincs betekintése, és alapvetően létezik egy pápa felett – jogilag – álló titkos személy, aki be van avatva a Vatikán legsötétebb titkaiba.

Azonban egyes információk szerint még ez a valaki sem ismerheti a Vatikánban található dokumentumok egészének tartalmát, és valójában nincs olyan ember a Földön, aki tisztában lenne mindennel, amit a Vatikán „elkövetett”.

Jézus születése állítólag teljesen meg lett másítva, legalábbis több korábban a Vatikán levéltárában dolgozó személy állította azt, hogy olyasmikbe olvashattak bele, amik alapvetően változtatták meg a nézőpontjukat a vallás tekintetében. Ezeket az egyház azonban tagadja, és valójában senki sem fog téves következtetéseket levonni, amíg senki nem tud ezekről a dolgokról. Legalábbis ők így gondolják.

Nem véletlen, hogy a Vatikán levéltárába senkinek sincs belépési engedélye, és egyszerű földi halandók, újságírók, nem egyházi személyek sem léphettek be soha. Még az egyházi szentségek közül is csak keveseknek adatott meg, hogy élőben láthassák a dokumentumokat kívülről.

Kinyitni azonban senki nem nyithatta ki őket. Vajon mit titkolnak?

Számtalanszor felvetődött már a kérdés, és a legtöbben erre azt válaszolták, hogy rengeteg vallási, és vallástörténeti feljegyzésen kívül van még egy nagy titok, mely az ördögűzésekkel kapcsolatos.

Az ördögűzések között csak néhány olyan elismert eset van, amit az egyház hivatalosan is démoni megszállásként ismert el. Sokan nem értik, hogy miért csak néhány van, de az igazság az, hogy az egyház valójában rengeteg ördögűzést végzett a világtörténelem során.

Ezeket azonban a lehető legnagyobb titokban végezték, és gyakran előfordult az, hogy halállal végződtek.

A démoni, vagy ördögi megszállás ugyanis sokszor elragadta, felemésztette az áldozat testét, aki miután kiűzték belőle a gonoszt, egyszerűen eltávozott az élők közül.

Ilyen volt Anneliese Michel esete is, aki szintén az ördögűzésbe halt bele. Bírósági ügy is lett belőle tárgyalással, ahol a papot vádolták gondatlanságból elkövetett emberöléssel.

Azóta az egyház sokkal óvatosabb az ilyen dolgokkal. Ugyanis míg í középkorban ez „belefért”, a mai modern világban, ahol mindenki tisztában van a jogaival, és mások jogaival, ez már nem folytatható stratégia.

AZ egyház a középkortól kezdve rengeteg ördögűzést hajtott végre, és több tucat kiváló ördögűző papja volt. Többen is azt állították a nyugdíjba vonult papok és ördögűzők közül, hogy maga a jelenség valós, és a tudomány azért nem tud mit kezdeni vele, mert gyógyszerekkel nem lehet elnyomni a lélekben lakozó gonoszt.

Ez némiképp kapcsolódik arra a korábbi döbbenetes kijelentésre, amit egy Dr. Garthner tett, miszerint a skizofrénia, és egyéb súlyos személyiségzavarok mögött valójában nem biológiai folyamatok állnak, hanem maga a sátáni jelenlét.

Az egyház rejtegeti előlünk azt, hány sikertelen ördögűzés volt, és hogy milyen sokan estek áldozatául az eljárásnak – holott tudjuk, hogy ez volt az egyetlen út az esetükben.

Az évszázados bűnök között ott vannak azok a bűnök is, melyeket az emberiség ellen elkövettek. Ugyanis egyes források szerint a nekik nem tetsző korabeli tudósok egy részét is megfenyegették, és már Galilei különleges világképe előtt is voltak, akik ugyanazt hirdették, majd „hirtelen elragadta őket a sátán”.

Vagyis egyesek szerint jónéhány ördögűzés valójában egyfajta revans volt, hogy ellehetetlenítsék, megfenyegessék a tudomány képviselőit.

Ördögtől valónak tartották, amit ezek az emberek – jóval előttük – tudtak a világról, és a kényszerített ördögűzések megtették a hatásukat: sokáig nem állt elő senki semmi újjal, mígnem Galileo Galilei előállt az ő világmodelljével…

A világ és az egyház ma sem működik másképp, csak már más eszközökkel dolgoznak, valamint jobban megpróbálnak alkalmazkodni az egyre változó világhoz.

Egyesek szerint nem véletlen, hogy a pápa már azt pedzegette, hogy nem csak mi lehetünk egyedül azok, akik a világegyetemben élnek. Vagyis megágyazott a hitvilágban annak, hogy léteznek idegen lények.

érdekes vallás ördögűzés vatikán biblia egyház érdeksség


Megtekintések száma: 87114

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet