Angela Merkel durván beszólt Magyarországnak!

2017. augusztus 27., vasárnap




Szerinted, aki a bevándorlásért, és így a terrorizmus Európában való térnyeréséért felel, milyen jogon mondhat ilyet?

Angela Merkel, akit sokan gyanúsítanak azzal, hogy oroszlánrészt vállalt abból, hogy Európában ma minden polgárnak félnie kell az európai nagyvárosok utcáin, különféle terrorista merényletektől.

Mindemellett Európa teljes mértékben elkezdett iszlamizálódni. Ezeket a folyamatokat egyértelműen Angela Merkelnek tulajdonítani.

A menekültek befogadásának elutasítása ellentétes az európai szellemiséggel - jelentette ki Angela Merkel német kancellár egy vasárnapi lapinterjúban.

Ez azért érdekes és sokak szerint felháborító, mert Angela Merkelnek "köszönhető", hogy rengeteg ártatlan európai esett áldozatául az iszlám szélsőségeknek, gondoljunk itt a párizsi nagy merényletekre, és több, Európán belül elkövetett egyéb merényletekre.

Angela Merkel szerint 2015 szeptemberében azért indultak menekültek Magyarországon gyalog az osztrák határ felé, mert megtévesztették őket.

Angela Merkel népszerűségi mutatói egyébként az elmúlt időszakban, ha lassan is, de elkezdett zuhanni.

"szolidárisan el kell osztani a menekülteket a tagállamok között" - jelentette ki az eszement rögeszmét majmolva, ami nagyon sokak szerinte teljesíthetetlen utópia.

OSZD MEG másokkal is!

politika kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 119589





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet