Angyali alak tűnt fel az égen?

2017. május 18., csütörtök
Egy Hawaii-on történt eset figyelmeztet minket a végidőkre?

Sokan mondják, hogy napjainkban már nagyon közel járunk a végidőkhöz. Az emberek egyre inkább kezdenek elfordulni Istentől, és egymástól.

Isten, és az igaz hit szava teljesen elnémul a világban folyó dráma, és a háborúk zajaitól.

A Bibliában, a Jelenések könyve ír részletesebben arról, hogy mi fog majd történni akkor, amikor a félelmetes bíró eljön ítélkezni élők, és holtak felett. Sokak szerint ez a nap, azaz az ítélet napja már nagyon közel van, és a mi életünkben be is fog következni.

Rendre egyre több égi jelenség tűnt fel az utóbbi években, szintén ezt a sejtést erősítve.

A Jelenések könyvében kifejezett utalások vannak arra, hogy Jézus második eljövetelét égi jelenségek, hatalmas keresztek és fényjelenségek fogják megelőzni, mintegy figyelmeztetőjelként.

A 2016 Január 23-án Hawaii-on látott hajnali fényjelenség is ilyen jel lehetett.

Az égen az autósok megdöbbenve figyelték, ahogy egy angyalra hasonlító, nagyon erős fényt kibocsátó alak tűnik fel az égen.

Egyesek szerint maga Isten volt, míg mások szerint csak egyfajta optikai illúzió, vagy egy különleges fényhatás okolható a látottakért. Azonban akik jelen voltak a helyszínen - több tucat autós - mindenki egyöntetűen állította, hogy nem egy sima légköri jelenségnek tűnt.

Úgy éreztk, hogy ez valahogyan különleges, és voltak, akik mérhetetlen nyugalmat éreztek legbelül, amelyet azelőtt sohasem éreztek.

Valóban csak egy egyszerű légköri, vagy egyéb optikai jelenség lehetett, vagy egy angyali, alak, esetleg maga Isten?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen vallás jézus isten végidők


Megtekintések száma: 72523

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet