Anonymus: "Ehhez foghatót még soha nem láttunk!"

2017. október 15., vasárnap




Ha a világ összes problémájára megoldást találunk az aknétól kezdve a rákon át az örök életig, mind haszontalan lesz, ha EZT az egyet nem hárítjuk el.

Csak idő kérdése, hogy az emberiség szembenézzen történetének legnagyobb katasztrófájával.

Arról van szó, hogy az emberiség bár évszázadok, sőt, évezredek óta törekedik az életének és a bolygó életének jobbá tételére, mindig újabb problémákkal és kataklizmákkal szembesül.

Az Anonymus hacker csoport mélyebbre ásott a titkos kormányzati dokumentumokban, mint valaha, és borzalmas titkokat tárt fel.

„Ehhez foghatót még soha nem láttunk!” – riasztó aggodalmuk az emberiség nagy részét is félelemmel tölti el.

Az emberiségnek borzalmas következményei lesznek a világra, és önmagára nézve, de ezzel még a mai napon nagyon soka nincsenek is tisztában.

Az összes Földi probléma megoldása mit sem fog érni, ha egyetlen minket fenyegető dolgot nem tudunk elhárítani.

Létre kell hozni egy fenntartható és élhető rendszert, amíg még nem túl késő, és amíg fel nem emésztjük az egész bolygót.

Szigeten tűnnek el az olvadás miatt, melyet az ember előidézte klímaváltozás okozott. Erdők borulnak lángba az extrém időjárás miatt. Hurrikánok keletkeznek hihetetlen gyorsasággal, és mérhetetlen pusztítást végeznek a bolygón, a földrengésekről nem is beszélve.

A Föld fenntartó rendszere szemmel láthatóan, ÉRZÉKELHETŐEN haldoklik.

Ha pedig haldoklik ez a természetes ellátórendszer, akkor az emberiség haldoklik.

Létre kell hozni egy olyan ténylegesen fenntartható rendszert, ami a Föld összes világát, összes civilizációját képes összekötni, és egy azonos szintre emelni, különben az emberi civilizációk sorra fognak eltűnni.

És egy sötét napon majd az emberiség maradéka azon fog tűnődni, miért nem tettünk még akkor valamit, amikor még megelőzhető volt a fajunk kihalása.

A természet haragszik ránk. Próbálja eltörölni az emberiség nevű rákfenét, mely burjánzik rajta.

Ez ellen csak azt tehetjük, hogy felnövünk egykori önmagunkhoz, és a természetet megóvva, a Föld ellátórendszerét megerősítve olyan rendszereket fejlesztünk, mely képes együttműködni a bolygóval.

Az emberiség alanyi joga, és minden ember alanyi joga úgy élni, hogy a lehető legtöbbet hozhassa kia z életéből, és mindenhez hozzájusson, amihez akar.

Ezen nem változtatva, mégis mérsékelve az emberiség erőforrásigényét megmenthetjük otthonunkat, a Földet. Ez az EGYETLEN járható út, mely afelé vezethet, hogy a fajunk túlél.

Rengeteg titkos kormányzati dokumentum, és egyéb kutatás igazolja, hogy világszerte félnek ettől a nagyhatalmak. Ez ugyanis az emberiség végét jelentené.

Több évszázad hanyatlása lesz ez, de ha nem tesznek valamit az elkerülése érdekében, biztosan bekövetkezik.

Az emberiség többi része csak remélni tudja, hogy sikerül a fajunknak kinőnie az önpusztító életmódból, és egy a bolygó és az emberi faj számára is prosperáló, fenntartható globális rendszer keretei közé tudja szorítani az ÉLETET.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány összeesküvés földünk az emberiség jövője fenntartható fejlődés


Megtekintések száma: 205576





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet