Antarktisz: óriási bejelentést fognak megtenni azzal kapcsolatban, hogy mit rejt?

2021. június 19., szombat




Bizarr információk jelentek meg, melyek szerint minden összeállt. Ősi energiamezők, orosz expedíciók, titokban a kontinensen állomásozó kutatók... 

EZ a végső igazság az Antarktiszról?

Az Antarktisz jege valami brutális titkot rejt. Egy olyan titok, melyet egészen eddig megpróbáltak elhallgatni az emberek elől.

Azonban ez az elhallgatási hadjárat hamarosan véget ér, és feloldják azt a több évtizede hírzárlatot, amit a kontinenssel kapcsolatban alkalmaztak.

Sokak szerint ugyanis fordulóponthoz érkezett valami, és a titkos expedíciók, valamint a világ árnykormányai felfedhetik a titkot, amit eddig megpróbáltak a világ elől elrejteni.

Ez a titok pedig sokkolni fogja z emberi fajt...

belső információk láttak napvilágot, melyek kormányzati emberektől, kutatóktól származnak. Mind egyöntetűen állítják, közel van a végső pont, hogy megtegyenek egy óriási bejelentést az Antarktisszal kapcsolatban.

Azonban nem mondták el, hogy pontosan mi lesz ez a bejelentés.

Egyes források azt említik, hogy annyira hét pecsét alatt őrzik a titkot, és magát a bejelentés tárgyát, hogy nem csak alaposan megütheti a bokáját, ha valaki beszél, de a saját vagy családja életét is veszélybe sodorhatja.

Mit lehet eddig tudni?

Nos, azt, hogy gyakorlatilag midnen mindennel összefügg. vagyis az elmúlt években észlelt és naovilágot látott dolgok egy jó része szorosan kapcsolódik egymáshoz.

Sok pletyka keringettt már arról, hogy az Antarktisz jege alatt ősi enegriamezők lehetnek, és az is nagyon különös, hogy a nácik is annak idejáén ehhez hasonló dolgokat ekerstek külön eltitkolt expedícióik során.

Az oroszok is jártak az Antarktisz környékén hatalmas jégtörő hajókkal, melyek kutatólaborokkal voltak felszerelve, de meglehetősen szűkszavúak voltak abbana tekintetben, hogy mit is csináltak és csinálnak ott.

Minden a jeges kontinensen létesített bázisnak és kutatóállomásnak célja volt, amivel megetették közvéleményt, valójában azonban mindannyian ugyanazt kutathatták: azt a valamit, ami a jégfelszín alatt van...

Erről pedig tényleg több tucat elmélet van: egyesek szerint megtalálhatták a legendás titkos náci bázist, és ennek feltárása folyik, azonban amit odalent találtak, az messze felülmúlja a jelenlegi technológiánkat is, ezért tartották eddig titokban.

Egy másik elképzelése szerint azt fogják bejelenteni, hogy valóban volt egy elveszett civilizáció, mely Atlantiszhoz volt köthető, és ami hatalmas romokat hagyott maga után, melyek a jég alá szorultak.

A nagy bejelentés időpontja egyelőre ismeretlen, de ha lehet hinni a belsős infóknak, akkor ez hónapokon belül, legrosszabb esetben az elkövetkező 2 évben megtörténik...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegenek összeesküvés titkos antarktisz


Megtekintések száma: 65068





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet