Anunnaki királynő maradványait fedezték fel: ősi idegenek bizonyítéka?

2021. július 22., csütörtök
Több ezer éves leletek bizonyítják, hogy egy technológiailag fejlett, ősi civilizáció élhetett Európában?

A sokan csak Elche-királynőkét emlegetett leletet eredetileg Spanyolországban találták meg Elchében, Pantano területén.

A több ezer éves faragás nem más, mint egy női mellszobor, mely olyan, mintha egy fejlett technológiai maskarát viselő női uralkodó megörökítése lenne.

A paleoasztronautika a mai napig úgy tartja számon ezt a leletet, mint olyan lelet, mely bizonyíthatja az ősi, fejlett idegen civilizáció létét a Földön.

A Nemzeti Archeológiai Múzeumban kiállított leletről nem sokat tudni, és azt sem tudni, hogyan voltak képesek ennyire részletes szobrot kifaragni. Az pedig külön rejtély, hogy miért néz ki ennyire furcsán a hercegnő öltözéke.

Senki sem tudja ugyanis, hogy miért, és mi is van pontosan a fején. A fejen található akármi, legyen az dísz, vagy egy szerkezet, teljesen ismeretlen a régészek számára.

Sőt, a funkcióját még mérnököknek sem sikerült megfejteni. Az viszont egyértelmű, hogy a dekoráció sokkal inkább tűnik valamiféle mesterséges, technológiailag fejlett szerkezet egy elemének. A két oldali nagy, kerek minták sokak szerint valamiféle technológia részei, és nem díszek.

Egy elveszett, ősi technológia nyomai lehetne. Ami még szintén érdekes benne, hogy abban a korban, amikor készítették, még nem lehettek volna képesek ennyire sima és részletes emberi arcot készíteni, mivel nem állt készen az ehhez szükséges technológia.

Az is felvetődött Elche királynőjének szobra kapcsán, hogy Atlantiszból származhat, vagy legalábbis a női alak feje körül látható és ábrázolt technológia nem máshonnan származhatott, mint az egykori atlantiszi régióból.

Ki lehetett ez a nő? Egy földönkívüli uralkodó? Egy ember-Anunnaki hibrid?

Rengeteg bizarr teória látott napvilágot azt illetően, hogy kiről, vagy pontosan miről is mintázhatták az Elche-királynő szobrot.

A fejszerkezet funkciójára is csak találgatások vannak: egyesek szerint nem más, mint valamiféle kommunikációs szerkezet, mely feltehetően kozmikus sugarakat bocsátott ki, így az ősi idegenekkel voltak képesek beszélgetni a Földi emberek, és hibrid uralkodók.

Mások szerint egyfajta sisak lehetett, mely erőteret vont a védelmezendő királynő köré, így kölcsönözve neki isteni hatalmat, ami később az ősi istenek ábrázolásának egyik alapköve lehetett.

A hozzá hasonló ismeretlen eredetű, időtlennek ható leletek mind azt bizonyítják, hogy a Földön igen is, létezett egy földönkívüli civilizáció, mely sokkal fejlettebb volt az akkori idők emberénél, és meg is mutatta ezen embereknek, hogyan használják a technológiát.

Hogy az ősi szerkezetek hová lehettek? Nos, talán már találtak is párat, de soha nem hozták nyilvánoságra, hiszen azzal az egész emberi történelemnek mondtak volna ellent, és mindenről kiderült volna, hogy hazugsággal áltattak minket.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek atlantisz ősi technológia


Megtekintések száma: 125103

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet