Április 23-án következhet be a legrosszabb: megindulhat a harmadik világháború, ami pusztulást hoz majd a világra?

2018. április 18., szerda




Már csak egy hajszálnyira vagyunk a nukleáris holokauszttól! Elemzők kongatták meg a vészharangot!

Úgy tűnik, nem érdemes tartós tejet venni, de a szabadságainkat is talán most lenne a legjobb előre kivenni...

Legalábbis április 23-án olyan fordulóponthoz érkezik a világ, mely egy igazi korszakváltást eredményez.

Ha a világnak ugyan nem is lesz vége, mindenképp egy globális, és egyben nagy volumenű fordulat áll majd be a világ erőviszonyaiban.

Korábban az április 23-át Jézus második eljövetelével hozták kapcsolatba. Különféle pletykák és elméletek terjengnek arról, hogy mi is fog bekövetkezni ezen a végzetes napon.

Nemrég még egy körlevél is végigsöpört az interneten, melyben Stephen Hawking figyelmeztetett egy jóslatában arra, hogy áprilisban egy földönkívüli invázió fogja megrázni az emberiséget.

Habár ezen elméletek meglehetősen hihetetlennek hangzanak, és rendsíül bizarrak is, amellett nem szabad elmenni, hogy jelenleg atomháború fenyegeti a Földet.

Ez egy valós veszély!

Ellentétben más híresztelésekkel, ez nem légből kapott. A katonai és politikai elemzők ugyanis mind egyetértenek abban, hogy a hidegháborúnál is feszültebb időszakban élünk, és ez a feszültség főleg az oroszok és az amerikaiak között áll fenn, de akár agresszor lehet Észak-Korea, vagy Törökország is.

Egy biztos: a Szíriában nemrég történt események miatt a végítélet óráját még közelebb kellett állítania nukleáris holokausztot jelentő éjfélhez.

A Szír helyzet elmérgesedése egy olyan atomháborúba torkollik az előrejelzések szerint a napokban, akár április 23-án, mely tönkre fogj tenni a bolygó országainak teljes infrastruktúráját és gazdaságát.

Akadnak olyan politikai elemzők is, akik szerint az a csoda, hogy eddig kihúzta az emberiség egy újabb nagy háború nélkül.

A szakértők egyöntetűen állítják, hogy a harmadik világháború elkerülhetetlen: csak az a kérdés, hogy mikor következik be. A jelent elnézve pedig ez akár napokon belül valóra váló rémálom lehet.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés harmadik világháború kataklizma végidők


Megtekintések száma: 26280





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet