Apró humanoidok csontvázaira bukkantak az Antarktiszon - döbbenetes felfedezés!

2022. augusztus 14., vasárnap




Azt mondják, hogy egy eddig ismeretlen humanoid faj csontjaira bukkantak a Whitmore hegy belsejében, a déli-sarkon. Vajon tényleg igaz, hogy rejteget valamit előlünk a kormány?

Megdöbbentő dolgokra bukkantak az Antarktisz jege alatt, ami az emberi civilizáció egy új szintjét jelentheti. Már ha emberi...

Hihetetlen módon az utóbbi időben többször jelentek meg olyan nem megerősített - tehát a hitelességük kétes némileg - hír, miszerint az Antarktiszon létezhet valami, amire nemrég, néhány évtizeddel ezelőtt bukkantak rá.

Rengeteg apró, emberi, vagy legalábbis humanoid maradványt, méghozzá az Antarktiszon álló Whitmore hegy belsejében.

Ezekből a különleges csontvázakból a beszámolók szerint nem csak egyet találtak, hanem több tucatnyit már, és a legelső még néhány évtizeddel ezelőtt tárták el: azóta tudnak róla, hogy az Antarktiszt egykoron egy humanoid faj népesíthette be.

Ez még csak a jéghegy csúcsa, ugyanis ha igaz, amit állítanak ezek a források, akkor ezek a koponyák és csontok nagyon kicsik sokuk egy tenyérben is elfér, de olyan is akadni, mely alig fél méteres nagyságú, és az előzetes rajtuk elvégzett kormeghatározás alapján 600 millió évesek.

Vagyis régebbiek minden általunk ismert civilizációnál, ez pedig azt jelentheti, hogy vagy kapcsolatban lehettek az előző emberiséggel, vagy maguk voltak az előző emberiség, de az is lehet, hogy idegen eredetű lényekkel van dolgunk.

A dinoszauruszok előtti időkből származó leletek nem véletlenül kerültek napvilágra, mivel alaposan felbolygathatják a történelmünket.

Ezek a csontok tökéletesen jól konzerválódtak, sokak szerint azért, mert az Antarktisz jegébe voltak zárva hosszú időn keresztül, és a különleges klíma is segített abban, hogy ezek a csontok jó állapotban megmaradjanak.

A csonttok antropológiai vizsgálata alapján közelebb állnak az emberhez, mint más emlősökhöz, így a kutatók számára már a legelején eldőlt, hogy nem majmokról, vagy korai emlősökről van szó.

Ráadásul két lábon jártak, fölegyenesedve, ami szintén arra utal, hogy emberi lények, vagy emberszerű humanoidok voltak. Hogy vajon a kis szürkék őseiről van-e szó, vagy egy eddig nem ismert új embertípusról, azt még nem tudni.

Lehetségesnek tartják, hogy az Antarktiszon - mivel a kontinens mindig is elszigetelt volt - kifejlődhetett egy olyan emberfajta, mely nem nőtt meg nagyra, talán a hideg, vagy más környezeti tényezők miatt, vagy egy genetikai mutáció következtében, és nem terjedt szét más kontinenseken.

Léteznek olyan dokumentumok, amikhez állítólag ezek a források hozzáfértek, és elmondták, hogy ezekben a dokumentumokban olyan orvosi és egyéb vizsgálatok vannak, melyek azt bizonyítják, hogy ugyan nem földönkívüli gének voltak a csontokból kinyert genetikai állományban, de semmilyen eddigi embertípushoz nem hasonlítható.

Egy párhuzamos emberi civilizáció, mely ráadásul minden korszak előtti korban élt, és létezett? A dinoszauruszokat és az emlősök kialakulását megelőzve?

Azonban rejtély, hogyan voltak képesek itt élni, ugyanis a tudomány mai állása szerint az Antarktisz már akkoriban is jóformán lakhatatlan volt

Azt tudjuk ugyan, hogy volt egy hosszú időszak, amikor zöldellő tundrás éghajlattal rendelkezett, de mindig is extrémnek számító hideg időjárása volt, ahol aligha élhetett volna meg bármilyen civilizáció.

A jelek szerint azonban mégis ez történhetett. Méghozzá sok-sok évszázadon, évezreden keresztül.

600 millió évvel ezelőtt nem is biztos, hogy létezhetett bármilyen összetettebb élőlény, igaz erről nagyon nagy viták vannak még ma is a földtörténet szakértői között.

Arról nem szólnak a hírek, hogy eszközökkel, és tárgyakkal dolgoztak-e és hogy milyen nyomokat véltek felfedezni még a csontok körül, de az bizonyos, hogy az Antarktisz jegéből újabban egyre kiolvadó piramisok, ősi városromok mind hozzájuk kapcsolhatók.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés


Megtekintések száma: 208636





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet