Arizonában vészes jövővel riogató plakátok tűntek fel

2017. március 23., csütörtök




A frissen megválasztott amerikai elnököt ábrázolják hatalmas gombafelhővel és szvasztikával.

Elsőre talán még viccesnek is hathat, de ha mélyen mögé nézünk, egy rendkívül vészjósló Anti utópisztikus jövőképet festenek elénk azok a plakátok, melyek Arizona államban jelentek meg az utak mentén és az utcákon.

A plakátokon nem más látható, mint Donald Trump, az amerikai elnök, akit egy szvasztikára kísértetiesen hasonló szimbólummal együtt, a náci színeket idéző hangulatú plakáton ábrázolnak hatalmas nukleáris atombombák felhőivel.

Jelentések szerint nem csak egy helyen, hanem több helyszínen is látható a képen is látható plakát, mely nagyon kompromittáló, és nem utolsó sorban sokak szerint ízléstelen is.

De nem ez a legnagyobb gond vele. Hanem az, hogy egyesek szerint ezek nem véletlen lettek kihelyezve.

Persze, a megbotránkoztatás, és egy Donald Trump ellenes kampány része, de ez ennél is többet jelenthet néhányak szerint. Mégpedig azt, hogy ez egyfajta kódolt üzenetet a jövőre vonatkozóan. Azt gondolhatnánk, hogy na ne, ezt senki nem gondolhatja komolyan. Pedig így van.

Különféle összeesküvés elmélet hívők szerint a plakát nem mást mutatja, mint a jövőt, mely Donald Trump elnöksége idejére várható, valamikor 2-3 év múlva.

De vajon lehet ebben valami, vagy csak felesleges riogatás az egész? Azt nem tudni, mindenesetre nagyon sok különféle prófécia szól arról, hogy az SUA elnöke lehet az utolsó elnök a sorban, mielőtt beköszönt a nagy világégés.

Erre ugyanis minden esély megvan, és lehet, hogy maga Trump fogja ezt a korszakot elhozni nekünk, ugyanis még egy Nostradamus jóslat is egy az egyben ráillik.

Ha valóban egy jövő interpretáció a plakát, akkor hamarosan ki fog ez derülni, de valószínűleg ennek is nagyobb a füstje, mint amilyen a lángja lesz.

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 202088





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet