Árnyalakot filmeztek egy apró szigeten

2017. január 15., vasárnap
A koromfekete árnyékszerű emberalak az egyik ház tövében állva tűnik fel.

Nem ismert, hogy a felvétel pontosan hol készült, de tisztán látszik rajta, hogy feltűnik egy emberi alak.

A riasztó azonban még nem is ez lenne, hanem az, hogy ez az emberi alak nem evilági, sokkal inkább tűnik úgy, mintha a túlvilágról manifesztálódott volna a mi világunkba,

Az ilyen, és ehhez hasonló árnyalakok igen gyakoriak, talán mindenki ismer különféle történeteket sötét, kalapos emberekről, árnyalak szerű lényekről, melyek jelenléte nyugtalansággal tölti el az embereket, amikor a közelükben érzik őket.

Jól látszik, ahogyan a ház tövében, egy aprócska szigeten áll ez az emberi alak. A szkeptikusok szerint csak valamiféle árnyékról van szó, vagy talán a ház színe sötétebb azokon a pontokon, ahol ezt a titokzatos jelenséget látni, és ez zavar be.

Azonban sokan arra hívták fel a figyelmet a videó kapcsán, hogy az emberi alak nagyon is kivehető, és más szögből is jól látszik, ahogyan a hajóval elhalad a felvételt készítő személy a sziget mellett.

A fantomlény félig áttetsző, és nem hasonlít egyetlen személyre sem. Nem tudni, pontosan hol készült ez a felvétel, de ilyen, és ehhez hasonló videókkal van tele az internet.

A kalapos emberként is ismert kísértet, vagy globális entitás ugyanis újabban egyre több alkalommal jelentkezik. A legtöbb embert általában álmában "látogatja" meg, de olyanokról is beszámoltak egyesek, hogy ott ült az ágyuk mellett, és figyelte őket.

Szerinted is egy kalapos árnyalak látható a felvételen, vagy csak egy optikai csalódásról van szó?

Ha te is riasztónak találod, OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 37480

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet