Aszály Rómában: a végidők jele lehet!

2017. július 25., kedd
Minden szökőkutat elzárnak a Vatikánban az Olaszországot sújtó aszály miatt. A Bibliában is leírtak fognak hamarosan megvalósulni?

Rómát, és egész Olaszországot óriási aszály sújtja. Nem elég, hogy egyre csak telítődik menekültekkel, még a mérhetetlen meleggel is szembesülnie kell.

Sokak szerint ezek komoly jelei annak, hogy világunk, és így a teljes nyugati civilizáció is a végidők órái felé közeleg.

Vagyis az aszály sújtotta Vatikán mindig is egy komoly előképe volt annak, amit a Bibliában a Jelenések könyvében írtak le az elkövetkező időkről, mielőtt a félelmetes bíró eljön ítélkezni felettünk.

Minden szökőkutat elzártak a meleg miatt, mivel vízkorlátozást vezettek be. Ezt a Vatikáni rádsió is megerősítette.

A turisták óriási tömege által látogatott Szent Péter tér szökőkútjai ugyanúgy elapadnak, mint a nyilvánosság elől elzárt területen, a vatikáni parkokban lévő kutak. A szökőkutak elzárása a pápa környezetvédelemre vonatkozó tanításával összhangban történik, ugyanakkor sokan vészjósló jelnek tartják.

"A harmadik pecsét a szárazság."

Világszerte egyre kevesebb a víz, Olaszország pedig a harmadik legszárazabb tavasszal és nyárral nézett szembe idén, a helyzet pedig csak rosszabbodik majd a jövőben.

A köztéri kutakat takarékosságból már majdnem egy hónapja elzárták az olasz fővárosban. Róma megyében már 21 településen van érvényben vízkorlátozás.

Hogy ez valóban lehet-e a fenevad eljövetelének előképe? Ki tudja! Sokak szerint igen, és vannak, akik szerint már régebben elkezdődtek a jelek, csak a világ nem figyelt még fel rá.

Ahogy Rómához közeledett a vész - a migránsválság képében végül meg is érkezett - úgy az időjárás is egyre pusztítóbbá vált.

Ráadásul Róma szellemi értelemben leromboltatott, mivel rengeteg különféle pedofil és pénzmosási botrányba keveredtek annak felső vezetőségből származó tagjai.

Egyes vélekedések szerint a fenevad nem más, mint maga Ferenc pápa, aki az elmúlt időszakban több bizarr kiszólással sejttette azt, hogy nem Isten báránya, hanem a báránybőrbe bújt farkas, aki el akarja vezetni a nyáját Istentől, egyenesen a pokol tornácára.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés vallás vatikán világvége végidők


Megtekintések száma: 44806

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet