Atlantisz: A náci árja faj őshazája? Hitler egyik, legnagyobb titkát tárhatták fel

2023. április 6., csütörtök
A náci Németországot rengetegszer kapcsolatba szokták hozni különféle okkult tudományokkal, vagy nem szokványos régészeti leletek kutatásával. Az tény, hogy a németek rengeteg bizarr kísérletet végeztek a világháborúk alatt. Gondoljunk csak a hivatalosan soha meg nem valósult német csészealjakra, melyek prototípusainak tervrajzait később meg is találták különböző archívumokban.

A valóságban persze tudjuk, hogy a csészealjak eljutottak a sorozatgyártásig, és egy egész flottányi készült felőlük.

A hírhedt Byrd-adminrális beszámolója a hajóflottáját megtámadó csészealj rajról valószínűleg a németek támadását írja le az Antarktisznál.

Régészeti leletek, Atlantisz

Hitlert szintén rengeteg dologgal kapcsolatba szokták hozni, többek között a végzet lándzsájának megszállottja volt, folyamatosan kutatta, minden rendelkezésére álló erőforrásával.

Hogy végül megtalálta-e azt nem tudni, de a szóbeszéd szerint még használta is, ezért volt képes később majdnem az uralma alá hajtani a világot.

Később a lándzsa állítólag elveszett, sokan ennek tulajdonítják azt, hogy Hitler végül elvesztette a világháború nagy csatáját. Ha a lándzsa nem vész el, valószínűleg az egész világ náci uralom alá került volna.

atlantisz-az-elveszett-civilizacio

Atlantisz is felmerült már a führerrel kapcsolatban. A vezér ugyanis az árja faj eredetét kutatta, és egyes szálak egészen Atlantiszig nyúltak vissza. Atlantisz volt az a legendás kultúra, melynek nyoma veszett – és a szigete valószínűleg elsüllyedt – és azóta sem bukkant a nyomára senki.

Míg vannak, akik szerint nem is létezik, a legtöbben meg vannak arról győződve, hogy Atlantisz valós volt, és még ma is meglehetne találni. Sokan még a pontos helyét is tudni vélik: az Antarktisz jege alatt kell keresni.

Atlatisz, az árja faj ősi civilizációja

Hitler meg volt arról győződve, hogy az árja fajnak valamilyen módon köze lehet Atlantiszhoz. Talán az ősi germánok is innen származtak. Atlantiszban az adott kort meghaladó kultúrával és technikai eszköztárral rendelkeztek az emberek.

Tiszta vérű faj voltak, éppen olyan, mint amilyen világot a führer is szeretett volna teremteni.

Hitler soha nem tett le erről az álmáról. Az Eugenika nagy híve volt. Az Eugenika ugyanis kijelentette, a beteg, szokásostól negatív tartományban eltérő egyedek szaporulatát meg kell akadályozni a hibátlan génállományú egyedek javára. Az esetek legtöbbjében kasztrációt javasoltak.

Mondhatni ez legitimálta a náci Németország későbbi mészárlását, hiszen a német vezetőség azt állította, hogy a zsidók (és még más egyéb nemzetek) egy alárendelt faj, aminek a szaporulatát meg kell akadályozni, mi több, irtani kell őket.

Egyesek szerint Atlantiszban is magas volt az eugenikában hívő népesség száma. Mondhatni árja faj alkotta a lakosságot.

Kísérteties hasonlóság

Érdekes hasonlóságot lehet felfedezni a két kultúra között. Mindkét esetben egy olyan elv volt az egyeduralkodó, mely a gyengék, oda nem való elemek eltörlését tette lehetővé, hogy egy magasabb rendű génállományt biztosítson a populációnak.

Az is szintén érdekes, hogy a náci horogkereszt – szvasztika – nagy hasonlóságot mutat Atlantisz feltételezett jelével, vagy címerével. Puszta véletlen lenne?

A technológiai fejlettség mindkét népnél nagyon magas volt az adott korhoz viszonyítva, és mindkét birodalom hirtelen bukott el, váratlanul. Bár a németek bukását előre lehetett sejteni, mégis meg volt a veszélye annak, hogy eljön a német világuralom.

Antarktisz a kulcs

A német birodalom bukása előzz közvetlenül rengeteg hírhedt német tudós tűnt el, vagy „halt meg” rejtélyes körülmények között.

Egyesek szerint ez nem véletlen, ugyanis az egész nem volt más, mint egy jól megszervezett titkos fedőakció.

A német vezetőség – és egyes teóriák szerint maga Hitler is – egy összeválogatott tudóscsoport kíséretében az Antarktisz jege alatt hozott létre egy katonai és kutatási bázist, hogy ott rejtőzzenek el a világháborús bukást követően. A tudósokat senki sem kereste, hiszen eltűntek, vagy meghaltak. Valójában azonban csak evakuálták őket a titkos náci bázisra.

nacik-az-antarktiszon

Hogy miért pont az Antarktiszra? Korábban már pedzegettük, hogy napjainkban – Atlantisz helyének számtalan kudarcos beazonosítása után – arra a sejtésre jutottak a tudósok, hogy talán azért nem találta meg eddig senki a legendás civilizációt, mert az az Antarktisz jege alatt rejtőzik. A németek egy része a bukást követően tulajdonképpen hazatért az ősi árja földre.

Az elgondolás logikus. Nem tudjuk, mi van a jég alatt. Bár találtak már ott különféle azonosítatlan tárgyakat, sőt, még piramisokat is, nem tudni mi rejtőzhet még alatta. A jégtakaró alatt elhelyezkedő elveszett kontinens körvonalait már fel tudták mérni, de arra vonatkozóan még csak találgatnak a kutatók, hogy mit találnánk odalent, ha egyszer elolvadna az összes jég róla.

Pedig több jel is utal a német bázis létezésére. Gondoljunk Byrd-admirális furcsa beszámolójára, mely horogkereszttel jelölt csészealjak támadásáról számol be, de az sem elhanyagolható nyom, hogy egy mélyfúrás során a felszínre hoztak egy olyan tárgyat – gyűrűt – melybe szintén egy szvasztika volt belevésve.

Ahogy a technika fejlődik, és képesek leszünk „belátni” a jég alá, úgy lesz egyre nyilvánvalóbb minden. A világ pedig lehet, hogy nagyon meg fog döbbenni, ha kiderül, hogy Atlantiszt valóban megtalálták, és az árja faj első és utolsó menedékeként szolgált.

rejtély rejtélyek hitler nácik


Megtekintések száma: 119842

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet