Átment a hazugságvizsgálón az időutazó, aki azt állítja, járt 2030-ban!

2023. július 17., hétfő




Sokkoló dolgokat mondott a mesterséges Intelligenciáról és Donald Trumpról.

Váratlan fordulat történt egy ismeretlen fiatal időutazó ügyében.

Az ismeretlen, kitakart arcú fiatal ugyanis azt állította magáról, hogy ő valójában járt már a jövőben, és 2030-ban megdöbbentő dolgokat látott.

Ezeket jött vissza elmesélni, és azt is hozzátette a dolgokhoz, hogy állításait az idő majd alá fogja támasztani, és 12 év múlva mindenki meg fog lepődni, hogy mindenben igaza volt.

Ráadásul a titokzatos ismeretlen hazugságvizsgálónak is alávetette magát, ami szintén azt mutatta meg eredményként, hogy az igazat mondja.

Így még erősebben kezdtek a korábbi szeptikusok is hinni abban a történetben, amit az időutazó előadott.

De pontosan mit is mondott a jövővel kapcsolatban? Mi fog az emberiség előtt kibontakozni ebben a 12 évben?

Először is elmondta, hogy az időutazás technológiája már régebben létezik, de csak a valamikor 2028 környékén teszik elérhetővé.

Pontosabban ekkor fog berobbanni a közvéleménybe a tudományos "felfedezés" hogy lehetséges időt utazni, és az is kiderül, hogyan.

Elmondta, hogy Donald Trumpot újra fogják választani majd, és a mesterséges intelligenciával kapcsolatban is figyelmeztette a jelenben élőket.

A Google fog a robotika élén járni, és idővel mindenki életét átszövi majd a mesterséges intelligencia, ami ténylegesen mindenhol ott lesz majd.

2030 utánra az időutazás már széles körben elismert technológia lesz.

A mesterséges intelligencia ugyanakkor komoly veszélyeket fog már magában rejteni akkor is, melyek 2030 körül elkezdenek körvonalazódni az M.I. fanatikusok előtt is.

Bár a felvétel ténylegesen hitelesnek tűnik, többen azt nehezményezik, hogy a hazugságvizsgálat eredményie nem feltétlen hitelesek.

Egy törvényszéki szakérőt is megszólalt az ügyben, aki elmondta, hogy a hazugságvizsgálatot bizonyos esetekben, ha valaki sokat gyakorol, akkor be lehet csapni, és 65-90%-os pontossággal működik, tehát nem feltétlenül készpénz az, ha átmegy valaki a teszten.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek összeesküvés bizarr időutazás időutazó


Megtekintések száma: 121185





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet