Atmoszférába belépő ufót üldözött egy vadászgép raj: a pilóta kitálalt!

2017. május 27., szombat
Egy pilóta kitálalt arról, hogy mi folyik odafenn az égen, mialatt az emberek élik hétköznapi, átlagosnak mondható életüket, és mit sem sejtenek arról, ami a fejük felett zajlik.

Egy rejtett háborút vívunk. Egy olyan háborút, amiről a Földön élők nem is sejtik, hogy már folyik, és hamarosan súlyosabb szinteken hághat tetőfokára.

Ha ez eszkalálódik, akkor minden eddiginél komolyabbá válhat, és ezt már az átlag polgárok előtt sem lehet majd titokban tartani.

A neve elhallgatását kérő - mivel életét és állását féltő - pilóta elmesélte, hogy több ízben olyan tárgyaknak kellett a nyomukba eredniük, melyek nem orosz, vagy egyéb eredetűek voltak.

Egyértelműen úgy néztek ki, és olyan manővereket tettek, mint a Rosellnél lezuhant csészealj.

Nem ember alkotta tárgyak, és nagyon gyakran sértik meg a légkörünket, mivel úgy járnak ki és be, ami nem lenne megengedett. A szingapúri kormány mindenkit halálra ítél gyakorlatilag, aki beszél az eseményektől, és arról, hogy mi folyik odafenn az atmoszférában.

"Az életem veszélyben van" - állította, hisz tudja, hogy ezután a szivárogtatás után keresni fogják, hogy ki is lehetett az, aki elárulta a médiának ezeket az információkat.

Azt is elmondta, hogy konkrét bizonyítékokat látott arra vonatkozóan, hogy az üldözött tárgyak valóban földönkívüli eredetűek voltak.

Több ízben mesélt arról is, hogy milyen elhárítási feladatai voltak az elmúlt években. Egy ízben például egy vadászgép raj parancsnokaként egy a légkörbe belépő korong alakú tárgy nyomába kellett eredniük.

Négyen voltak, de a négy vadászgép sem tudta utolérni a rejtélyes tárgyat, ami képes volt a műszereiket is megzavarni.

A titokzatos férfi azt is elmondta, hogy konkrét bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy ez a vadászgépes üldözés is egy valós esemény volt, ami ténylegesen megtörtént.

Megvan a légibázis neve, és a pilóták nevei is, őket azonban nem akarja bajba sodorni ezzel az egésszel, de egyéb bizonyítékokat kellő védelem alatt szívesen szolgáltat ki.

Tényleg katonai konfliktusok zajlanak a levegőben a fejünk felett? A háború már titokban elkezdődött?

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 137612

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet