Az 1966-os michingani ufó invázió: megdöbbentő X-akta, amiről a világ nem beszél

2017. május 28., vasárnap
1966 március 20-án michiganben kezdetét vette egy olyan megmagyarázhatatlan eseménysor, melynek során a környéken azonosítatlan repülő csészealjak tucatjait észlelték.

1966 március 20-án michiganben kezdetét vette egy olyan megmagyarázhatatlan eseménysor, melynek során a környéken azonosítatlan repülő csészealjak tucatjait észlelték.

Azon az ominózus éjjelen, amikor is kezdetét vették a különös észlelések, egy kamion sofőr, Frank Mannor egy piramis alakú azonosítatlan objektumot látott az égen, mely a közelben álló farmjának területén landolt.

Amikor Mannor, és fiatal fia Ron a helyszínre siettek megnézni, hogy pontosan mi landolt a területen, ekkor egy hatalmas, piramis alakú tárgyat láttak, mely piros és fehér fényeket adott ki magából.

Mivel megijedtek a látottaktól, felhívták a rendőrőrsöt, ahonnan két ügyeletes rendőrtiszt érkezett ki a farmra. Mire azonban a két járőr kiérkezett, az idegen objektum hirtelen a levegőbe emelkedett, majd eltűnt.

Ezt követően közel 40 rendőr csatlakozott a kereséshez, ugyanis több szemtanú úgy látta hogy ugyanaz - vagy talán egy másik- korong alakú objektum szállt le a környéken. Később a helyiek egy része is csatlakozott a művelethez, és megpróbálták átfésülni a far egész területét, és a környező erdőségeket, és az egyik mocsarat.

Mialatt a mocsárban kutattak, többen is látták, amint az égen újra piros-fehér fények villódznak. A rendőrök járőrkocsija felett egy óriási repülő csészealj húzott el, majd még három másik követte, rajba verődve.

Szabályos alakzatban repültek, mintha valami protokollt követtek volna. Az ezt követő napokban többször is érkeztek be az őrsre hasonló beszámolók furcsa fényekről, érdekes manővert végző azonosítatlan járművekről.

A CBS News esti adásában mutatták be ezt a fényképet, melyet egy járőr készített a Mannor farmon az idegen objektum fényeiről.

A környéken számtalan ember számot be a repülő csészealjakról, mintha csak valamiféle vonulásról számolnának be. Néhányan már a pánikhangulat határán voltak, és meg voltak győződve róla, hogy idegen invázió közeleg.

Az eset olyannyira felkeltette a sajtó érdeklődését, hogy az US Air Force háza táján is nyomozás indult a rejtélyes fények és objektumok ügyében.

Március 25-én aztán a hivatalos szervek tagadták, hogy idegenekről lenne szó, helyette inkább a mocsár területén felszabaduló gázokkal magyarázták a szokatlan fényeket.

J. Allen Hynek magyarázza, hogy a fényjelenségeket a mocsárban a felszabaduló gázok is okozhatták.

A michigani egyetem egyik professzora is hasonló véleményen volt, azonban a sajtó egy globális összeesküvés képét kezdte sejteni, és a hivatalos magyarázatot nem akarták elfogadni.

michigani-ufo-hullam-cseszealj

Arról nem is beszélve, hogy rengeteg szemtanú eskü alatt vallotta, hogy valóban látott idegen eredetű, gyorsan manőverező csészealjakat a levegőben.

michigani-ufo-hullam-3

Gerald Ford ügyészt állítottál rá a feladatra, hogy derítse ki, hogy pontosan mi történt, hiszen a politika ritkán talál zárt ajtókra.

A vizsgálatok eredménye sem tudta egyértelműen meghatározni, hogy valóban idegen eredetű szerkezetek látogatták-e meg légterünket, vagy sem.

Az azonban mindenképp érdekes momentum volt, hogy a szokottnál sokkal nagyobb radioaktív sugárzást mértek a területen, mint bárhol máshol.

Az aktákat és a nyomozati anyagok egy részét titkosították, így talán soha nem derülnek ki az ügy minden részletre kiterjedő momentumai.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos akták titkos dokumentumok invázió


Megtekintések száma: 86462

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet