Az 513-as járat időutazása: 35 évig volt a levegőben, végül plusz egy utassal szállt le? - videó

2023. december 6., szerda
Az évszázad egyik legnagyobb rejtélye... vagy egy városi legenda? Ki mit gondol?

A Bermuda-háromszög a valaha volt egyik legtitokzatosabb hely a Földön, ahol rendre tűntek el az elmúlt 150 évben repülők, hajók, utasszállítók, teljes vadászgép rajok.

Eleinte ezek az eltűnések csak és kizárólag a tengeren történtek, azonban később a tenger felett is minden eltűnt, ha arra merészkedett.

Ekkor merült fel először, hogy a Bermuda-háromszög területe el lehet átkozva, és valamiféle téridő alagút lehet a területen, vagy egy láthatatlan mező, melyen keresztül egy másik világba lehet távozni.

Egy biztos: a pilóták nem szerettek arra repülni, a hajósok is messze elkerülték a területet.

Azonban kering egy legenda, mely igaznak bizonyult a Bermuda-háromszöggel kapcsolatban. Eme legenda szerint a híres Santiagoból induló 513-as járat közel 35 éven át volt a levegőben.

Eredetileg 1954 szeptember 4-én szállt fel, 92 emberrel a fedélzetén, de a Bermuda-háromszög felett megszakadt vele a rádiós összeköttetés. A gép, és utasai, valamint a pilóták soha többé nem jelentkeztek.

A repülőgép roncsait soha nem találták meg, noha akkoriban hatalmas pénzeket mozgattak meg a feltáró expedíciókra.

Mindenki meg volt győződve róla, hogy a repülőgép soha többé nem kerül elő, és hogy valójában egy légi szerencsétlenség mehetett végbe a Bermuda-háromszög területén.

A gép talán egyben zuhanhatott a tengerbe, mert még csak darabokat sem találtak, amik egy esetleges roncshoz tartoznának.

Eltelt 35 év, aztán váratlanul, mindenkit megdöbbentve előkerült az 513-as járat. A brazil repülőtér felett körözött, majd néhány kör megtétele után leszállt.

A légi irányítók a sokktól nem is tudták, hogy mi történik. A géppel nem tudtak felvenni a kapcsolatot, noha a felségjelzés és a külső jegyek alapján egyértelműen az 513-as járat volt az.

A landolás pontod napja 1989 október 12. volt.

Amikor aztán kivonultak a kifutópályára megérkezett géphez, és kinyitották az ajtót, hátborzongató látvány fogadta őket.

88 csontváz ült a székében, az utasok egytől-egyig halottak voltak, akárcsak a legénység. összesen 92 csontváz ült a székében, teljesen mozdulatlanul, mintha egyszerűen ott bomlottak volna el.

Eredetileg 91 emberrel indult ez a gép, azonban egygel több csontvázat találtak. Azonban a maradvény annyira roszs állapotban volt, hogy abban sem voltak biztosak, hogy nem-e egy báburól volt szó, amit valahogyan felcsempésztek a gépre.

A hatóságok az ügyet eltusolták, és a helyszínen is jelenlévő, akkor vizsgálatokat is végző Dr. Celso Atello azt állította, hogy a repülőgép és annak utasai feltehetően egy időalagútba, vagy valamiféle féregjáratba keveredhettek, melyben 35 éven át repülhettek.

A testek ekkor bomolhattak el, vagy mikor visszatértek a jelenbe, váratlanul több évtizedet öregedett mindenki, és az elrothadási folyamat is felgyorsult.

A kormány az egész ügyet eltusolta, és soha nem beszéltek a történtekről. Még az újsághíreket is megmásíttatták, de azért fennmaradt néhány eredeti példány a valóságból.

Vajon mit rejtegethetett akkor, és azóta is a kormány a Bermuda-háromszöggel kapcsolatban?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan időutazás párhuzamos dimenziók


Megtekintések száma: 383478

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet