Az 5G minden biológiai szöveten "átgázol": már politikai vezetők is tiltakoznak ellene, felülvizsgálatot kérnek!

2020. április 5., vasárnap




Erről mindenkinek tudnia kell!

megrázó és érdekes információkat fog ez a cikk tartalmazni arról, amit valójában nem mondanak el az 5G-ről és annak hatásairól!

"Úgy hiszem, az amerikaiak megérdemlik, hogy tudják, milyen a hatása az egészségre... Megérdemlik, hogy szülessék egy kutatás a fontos kérdések tisztázására. Az ipar mennyi pénzt szán független kutatás támogatására (...) ennek az új technológiának a biológiai hatásairól?" Az ipar egyik képviselőjének a válasza: "Egyelőre tudomásom szerint nincsenek ipar támogatta tanulmányok".

Egyrer több a kérdés és az aggasztó információ, független kutatás az 5G háza táján, ami azt mutatja, hogy valami nagyon nincsen rendben a technológiával.

Az 5G egészségügyi hatásai borzalmasak lehetnek.

Már a wifiről és a mikrohullámú sugárzásról is azt találták egyes megfigyelések során, hogy bizonyos egészségügyi kórképekhez hozzájárulhatnak.

Azonban az 5G sokszorta erősebb jelforrás, mint az összes többi.

Feketén-fehéren bebizonyítható, hogy az 5G átgázol mindenen a testben: a sejtek membránjait tönkreteszi, a sejtszervecskékben vibrálást okozhat, ezáltal roncsolhatja azokat, miközben elváltozásokat idézhet elő a szervezetben.

Ez pedig végső soron rákot okoz.

Ugye nemrégiben nagy port kavart az eset, ahol egy iskolában egy időben egyszerre 4 kisdiák lett rákos, nem sokkal azután, miután 5G tornyot telepítettek az iskola közvetlen közelébe.

Egy 2017. szeptember 13-án kelt dokumentum szerint 36 ország 180 tudósa és orvosa beadványt fogalmazott meg, amelyet az Európai Unióhoz juttattak el (nem sikerült kiderítenem, pontosan melyik szervezetnél landolt a dokumentum).

A szöveg végén ott van a 180 aláíró neve, munkahelye, az ország, ahol tevékenykedik - nem tudom megállapítani, hogy rangos társaság-e, amelyik ezt a címet adta dolgozatának: "Tudósok és orvosok figyelmeztetnek arra, hogy az 5G potenciálisan súlyos egészségi hatású".

Itt az egyik kongresszusi meghallgatás felvétele:

Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a "warn of potential seriuos health effects of 5G" szövegnek a legjobb fordítását produkáltam, ám az a gyanúm, hogy ez nem teljesen az én korlátaimnak tudható be.

egészség életmód durva


Megtekintések száma: 133151





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet