​Az Ádám előtti Föld: ős-civilizációk nyomai a Bibliában: a bűnbeesés utalás az előző emberiségre?!

2021. április 12., hétfő
Egyértelműen egy Ádám előtti civilizáció nyomai. Főleg ha figyelembe vesszük azt, hogy rengeteg mindenben hazudoznak a mainstream régészet képviselői csak azért, hogy ne derülhessen ki az igazság.

Az igazság a Földünk valódi múltjáról...

A Földet ugyanis az emberiség előtt is lakták.

Ádám és Éva már egy örökös faj volt a bolygónkon, a tudás "almája" pedig az előző emberiség által birtokolt ősi tudás volt.

Isten, vagyis az emberi faj teremtője, teremtői azért nem akarták, hogy az első emberpár fogyasszon a tiltott gyümölcsből mert az maga a tudás volt.

Egy tiltott technológia, vagy kozmológiai, matematikai tudás, vagy egy egyetemes ismeret, mely kiemelte végül az édeni rabszolgaságból az embert mint értelmes lényt.

Abba most ne menjünk bele, hogy valójában nem Éva volt Ádám első felesége, hanem Lilith... Erről bővebben itt tudsz olvasni.

Ha az Éden valójában nem az volt, mint aminek mindenki gondolta, hanem egy börtön, egy tenyésztelep a fajunk számára, az megmagyarázza az Isten haragját.

Haragudott a emberre, mert okosodni kezdett, elkezdett "önjáróvá" válni.

Ezt pedig egyetlen általa teremtett fajnak sem engedte meg, a Biblia értelmezése szerint ugyanis még az állatoknak sincs lelkük, csakis az embereknek.

És hogy jön ide az előző emberiség?

Hát úgy, hogy az előző emberiség ősi tudása lehetett a Bibliában említett tiltott gyümölcs, a Bűnök bűne... talán az előző emberi civilizációk is ugyanúgy elbuktak, sok tízezer év alatt, mint a miénk is elfog.

Talán ez a sorsra minden a felsőbb teremtésnek ellentmondó, "szót nem fogadó" teremtésnek.

A Paradicsomból való kiűzetés után az asszonyok fájdalommal szültek, és az Isten levette az emberről a kezét - állítja és írja le a Biblia.

Valójában ez az idegen teremtőkről is írhat, akik elhagyták a bolygónkat.

Hogy mi az igazság, azt csak maga a Vatikán tudja, vagy talán még ők sem... attól függ, hogy milyen iratok és tudás maradt meg azokban a titkos levéltárakban a pápai épületek alatti katakombákban...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 52977

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet