Az agyban felfedezett különös struktúrák rejthetik a túlvilághoz vezető kulcsot: ezek tárolják az emberi tudatot és a lelket!

2018. május 12., szombat




Szakértők állítják, hogy az agyban lévő nanostruktúrák, a mikrotubulusok azok, ahol az emberi lélek rejtőzik, kvantumenergia formájában.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb felfedezése volt az orvosi szakmában az, hogy az agyban különleges, az agyra jellemző mikrotubulusok találhatók.

Méghozzá milliós számban, és különösen erős aktivitással rendelkeznek a mérések szerint.

Már korábban is felvetődött, hogy óriási szerepet játszhatnak nem csak az emberi emlékek tárolásában és átvitelében, hanem abban is, hogy tároljanak bizonyos kvantumenergiákat, mely akár az emberi lélek maga is lehet.

Ezek a struktúrák az agy nagy rendszerét 25 nm átmérőjű üreges pálcikák, a mikrotubulusok alkotják. Ez a rendszer a sejt alakjának meghatározásában és mozgásainak irányításában is részt vesz.

A mikrotubulusok is dinamikus struktúrák: a körülményektől függően növekednek vagy zsugorodnak. Képződésük a nukleációval kezdődik, ami a citoplazma meghatározott régiójában.

Richard Penrose kutató azt állítja, hogy ezek lehetnek a túlvilágra vezető "kapcsok".

Vagyis ezek a mikrotubulusok egyfajta energiát tárolnak, kvantuminformáció formájában, és tulajdonképpen itt székel az emberi tudat és a lélek.

Olyan szerepe van a neuronműködésben, amire eddig még nemg odnoltak és nem is volt példa ennek megfigyelésére...

László Ervin egy elmélete szerint létezik egy nullponti mező, egy olyan kvantumtér, mely maga a mennyország, vagy a túlvilág, ki hogyna értelmezi. 

Az agyunk pedig ezt a teret képes elérni a testünktől függetlenül, a mikrotubulusokon keresztül. halálunkkor ezek segítenek felszabadulnia tudatunknak.

A kvantum állapot, vagy energia ezekben a struktúrákban van jelen. ha valaki meghal, akkor ez valamilyen eddig nem ismert folyamat során elszabadul, és szétáramlik az univerzumban, vagy egy másik létezési síkba “párolog el”. Emiatt lehet az, hogy a test halálakor minden ember könnyebb lesz 21 grammal.

A 21 gramm pedig ténylegesen a tudat vagy a lélek súlya lehet – állítják. Penrose elmélete, az úgynevezett Összehangolt Objektív Redukció vagy Orch-OR László Ervin A-mező elméletét gyerekjátékká teszi. - írja a Titokterminál.com.

Szintén a nemrég megjelent tanulmányokra hivatkozva, melyekről még a Nature folyóirat is beszámolt.

Az Újvilágtudat.hu pedig egyenesen azt vezeti le ebből, hogy a felfedezés egyértelműen az emberi lélek felfedezése is egyúttal. Legalábbis a lélek "tárolóit" sikerült azonosítania a tudománynak.

A jövőben mér rengeteg kutatást kell végezni, hogy ezeket az információkat megfelelően alátámasszák, de ha sikerül, akkor paradigmaváltás következhet be a tudományokban. Először sikerül ugyanis majd az emberi lelket azonosítani.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek túlvilág test és lélek szellemvilág agykutatás


Megtekintések száma: 75420





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet